NK Bigeste deklasirale vršnjake iz Jablanice

Ljubitelji nogometa u Ljubuškom ovu subotu su mogli vidjeti pravu poslasticu, naime mladi ljubušaci su sjajnom igrom u obje konkurencije deklasirali vršnjake iz Jablanice.

U prvoj utakmici odigranoj u 10h snage su odmjerile kadetske momčadi. Momčad NK "Bigeste" je pobijedila rezultatom 9:2. Utakmicu je obilježila sjajna igra momčadi i pet pogodaka Marina Milićevića, još su pogotke postigli Mile Boto, Antonio Biško , Marko Petrović i Zoran Markota.

U drugoj utakmici juniorske momčadi FK "Turbine" i NK "Bigeste" pokazale su doista zavidnu kvalitetu nogometne igre. Utakmica je završila rezultatom 5:2 u korist domaćina, golove su postigli Ivica Živkušić, Tomo Puljić, Hrvoje Bubalo, a dva gola je postigao Mirko Jelčić. Momčad FK "Turbine" dominirala je većim dijelom prvog poluvremena, dok u drugom poluvremenu dolazi do izražaja bolja fizička pripremljenost nogometaša Bigeste i sjajna igra u kojoj je dominirao Mirko Jelčić.

Sljedeće kolo NK "Bigeste" gostuje u Konjicu, gdje će također nastupiti bitno oslabljeni, jer je klub napustio Josip Hrstić koji odlazi na školovanje u Zagreb i svoju nogometnu izobrazbu nastavlja u NK "HAŠK", dok će Hrvoje Bubalo pokušati kroz tjedan dana boravka u Osijeku uvjeriti trenere NK Osijeka da posjeduje nogometnu vrijednost za njihov dres.

ljportal.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari