Podignuta optužnica protiv T.B. zbog fizičkog napada

ljubuski.info

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je optužnicu Županijskoga tužiteljstva ŽZH protiv 34-godišnjega T. B., na kojega se sumnja da je ozbiljno prijetio i fizički nasrtao na osobe bliske djevojci s kojom je želio ostvariti kontakt.

Županijsko tužiteljstvo ŽZH podiglo je optužnicu protiv T.B., rođenoga 7. studenoga 1983. godine u Mostaru, zbog postojanja sumnje da je ugrozio sigurnost više osoba ozbiljnom prijetnjom da će napasti život i tijelo tih osoba.

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je predmetnu optužnicu ovoga tužiteljstva i zakazao ročište radi izjašnjenja o krivnji za dan 7. prosinca 2017. godine.
Optuženi se tereti da je u travnju 2016. godine svakodnevno dolazio u jedan kafić u Ljubuškom u kojem je kao konobarica bila zaposlena G. A., s kojom je pokušavao ostvariti neki kontakt, ali kako u tome nije uspio na lijep način, počeo ju je uznemiravati i prijetiti joj, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskoga tužiteljstva ŽZH.

Kako dodaje Aničić, optuženi je jednom prilikom u kafiću zatekao njezina momka M. K. te ga nekoliko puta udario u predjelu glave, a nju je nasilno ugurao u svoje vozilo, prijeteći da će njemu i bratu oštećene G. A. polomiti kosti i ubiti ih ako G. A. ne ode s njim. Te iste večeri ponovno je nasrnuo na M. K., ponovno prijeteći da će mu doći kući pobiti obitelj te da tu večer neće kući živ doći.

Nekoliko dana nakon toga, oštećenu G. A. je odveo u drugi kafić na piće, pa kada je do njih došao momak oštećene istoga je udario i izgurao iz kafića, a zatim par dana nakon toga u kafiću u kojem je zaposlena oštećena počeo je vikati i bacati predmete te prijetiti bratu oštećene da će mu polomiti kosti, zaključio je Josip Aničić.

Dana 7. prosinca 2017. godine optuženi bi se pred Općinskim sudom u Ljubuškom trebao izjasniti o optužbama koje mu se stavljaju na teret.

Glas naroda

koji je ovo nindza?
volio bi se pozabaviti sa njim ako nema nista protiv?

Koji je ovo nindza

Tko je god budala je

Miletine zet a inače iz Graba i nije kralj nego jadika...

Iz graba????? Ko je taj biser

TB je GA pa je MK TB nakon toga je TB MK.... koji nebitni opis dogadjaja, to se kratko napise da je pocinitelj pocinio odredjeno kazneno djelo na neciju stetu .

malo decko gleda previse filmove ali ih nije gledao do kraja

Zašto samo incijali dajte puno ime i prezime uredniče.

Jedan dan je maltretirao, nakon tog je nekoliko dana poslije odveo u drugi kafić ... Sapunica u sred Hercegovine ....

Cuj pokusao ostvariti kontakt,hahaha

Podignuta optužnica protiv T.B. zbog fizičkog napada
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari