Stiže li na dnevni red ministar Mihaljević?

ljubuski.info

Nakon skandala s ministrom unutarnjih poslova Hercegbosanske županije Darinkom Mihaljevićem, koji je prijavio niža primanja kako bi mu djeca ostvarivala stipendije i pravo na studentski dom u Hrvatskoj, koplja će se lomiti na Skupštini HBŽ-a, koja je konačno zakazana za ponedjeljak.

Sjednica će biti održana 27. studenog s početkom u 11 sati u Tomislavgradu, a to je čak treći put da se ista zakazuje. Prije nekoliko dana je najavljena, pa ponovno otkazana, a na planiranom dnevnom redu se nalazi za 6. studeni najavljenih deset točaka, od kojih nijedna nije smjena ministra Mihaljevića.

HDZ 1990 je ranije zatražio dopunu dnevnog reda i to točku o povjerenju aktualnom ministru MUP-a HBŽ-a Darinku Mihaljeviću, a predsjednik kluba zastupnika HDZ-a 1990 u Skupštini HBŽ-a Nedjeljko Rimac kaže da će u ponedjeljak inzistirati na tome da se na Skupštini raspravi o Mihaljeviću.

Zahtjev za dopunu dnevnog reda je stigao u predviđenom roku, no ako on ipak ne bude uvršten u dnevni red Rimac poručuju da će tražiti pojedinačno izjašnjenje svakog od zastupnika o ministru Mihaljeviću.

Priznao krivicu

Zanimljivo je dodati da Mihaljevića slijepo podržava i livanjski ogranak HDZ-a BiH premda je vrativši novce u proračun RH praktički priznao da je uzimao sredstva koja mu ne pripadaju. Podsjetimo i da je prije tri dana na adrese medija stigao mail iz Skupštine HB županije o novom terminu održavanje sjednice koja je prvotno trebala biti održana 6. studenog.

Novi termin 25. sjednice je bio zakazan za petak, 24.11., ali samo nakon pola sata u novom priopćenju naveli su da se ista odgađa do daljnjeg i to bez ikakvog obrazloženja.

Podsjećamo da je ministar unutarnjih poslova HBŽ-a u žižu javnosti dospio nakon što objavljeno kako je čak troje njegove djece primalo stipendije kao socijalno ugroženo, kao i da su stanovali u studentskom domu, gdje također nemaju pravo na smještaj djeca koja dolaze iz obitelji s ministarskim primanjima.

HDZ BiH se o slučaju oglasio tek jednom, okrivivši ne Mihaljevića, nego medije koji su sve razotkrili - zbog "hajke", a da nijednom ministrov postupak, kojim se zabavila i susjedna Hrvatska, nisu okarakterizirali kao loš.

K. Bošnjak | Dnevni lst

Komentari

Tri mušketira na ovoj fotografiji oličenje poštenja i pameti HDZ BiH

Da su Buco i Hilmo bili u HDZ-u daleko bi dogurali

A sto je danas na skupstini u Sirokom Brjegu bila glasna devedesetka sutili su ko zaliveni kad je Mup bijo na dnevnom redu jer od Gasine biznis kartice i duplog dodatka na placu kolko je se moglo uplatit doprinosa za policiju

Mašala glava
Kad ih vidim tek onda znam da nitko nije kao naš kralj Toni kralj

još fali na slici Vedran Markotić po korpulentosti i bahatosti

Vedran je ok lik a vi pisite sta god hocete...

Vedran je bahat i nekulturan tip koji ne podnosi vijećnice.Isto to se može reči za Kveska koji ne zna voditi sjednice priča Halo i najsretniju bi bio da Marija nije u vijećnici.Najsmješniji likovi u ljubuškom koji obnašaju visoke funkcije.Zato nam se svi smiju zbog ovog tragikomičnog dvojca

Samo je dobar Toni kralj.Kralju pozdrav ma gdje bio

Halo usred sjednice ko da je na pijaci koju školu je ovaj Kvesić završio

Završio kiseljačku školu dostava autobusom

Vedro i Marija su rodjeni rodijaci isti je to karakter oboje su inteligentni i tvrdoglavi prije poginuti nego odustati... zao mi je marije sto se bolje ne priprema i ne procita poslovnik i akte vijeca malo sam razocaran ocekivao sam vise od nje ovako je laka meta....

Daju vam vatre njiha dvojica... Očito vam smetaju dobro ali ima da ih trpite još bar tri godinice i opet će vas na izborima dobiti a što se tiče sjednica očigledno je da većina njih i ne zna šta je poslovnik pa ih ovaj šalta kako mu se prohtije ali nije on tome kriv

A što bi to on odgovarao kad nisu Jelavić Medić Rupčić Čović za tisuću puta veću .ljačku Hrvatske a DORH vidimo nikad nije procesuirao krvnika Ratka Mladića

nemate prava ovdje napadati bucu i hilmu

Vjerujte da je ovaj lik među najpoštenijim adzovcima

ljudi moji da su ove glavonje bile na prvoj crti,ja da sam bio snajperista kad bih im ovolike glave promasio ubio bih se.a i da ih pogodim bio bi to pucanj u prazno.

Ti si jadino mogao u pozadini obilazit prazne kuće što ri znaš što je snajper ili gonjati xivile

Nena onog seljaka "izbjeglice" odavno,da mu nije izgasilo internet zbog neplaćenih računa?

zar ovi još hodaju odvezani ruku
pa mi zbilja imamo pravnu državu
jel tak il ne tak javni kriminalni tužioci

Stiže li na dnevni red ministar Mihaljević?

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari