Izabrani novi studentski predstavnici

ljubuski.info

Na Sveučilištu u Mostaru su održani izbori za predstavnike godina, zamjenike predstavnika te predsjednike studentskih zborova svih 11 ustrojbenih jedinica.

Pomoćnica Rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Vesna Kazazić, s predsjednikom Studentskog zbora Markom Džoićem i članicama izbornog povjerenstva predsjednicom Anom Bokšić i Mateom Pašalić, obišla je sva izborna mjesta.
Izlaznost studenata je ove godine bila veća nego ranijih godina, budući da su se izbori produžili do 15 sati. Izbori su protekli očekivano, kao i proteklih godina, bez problema, na svim ustrojbenim jedinicama Sveučilišta u Mostaru, kazali su iz Studentskog zbora.

Za predsjednike studentskih zborova na svojim fakultetima izabrani su:
Ana Sičaja, Katarina Kolobarić, Grgur Ćorić, Zdravko Grubešić, Ana Mišković, Petra Galić, Vladimir Vegar, Katarina Čivčija, David Kordić, Ilijana Martinac i Josip Ivešić.

U srijedu, 6. prosinca 2017. godine slijedi uspostavljanje Središnjice, odnosno Predsjedništva Studentskog zbora na kojoj će biti izabran novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, najavili su iz Studentskog zbora.

Glas naroda

Tata Vlado Džoić.

zasto ne napisete kako RPM trazi radnike. Nesto lijepo da bude na ovom [ * neprimjereno * ]..portalu.

mangy portal

Izabrani novi studentski predstavnici
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari