Kadeti Širokog Brijega najbolji, domaćinima treće mjesto

ljubuski.info

Na gradskom stadionu Babovac u Ljubuškom jučer je odigran 14. memorijalni turnir "Herceg Bosna 2017." za mlađe kadete na razini Zapadnohercegovačke županije.

Na turniru su sudjelovale momčadi iz Gruda, Ljubuškog, Posušja i Širokog Brijega, a najuspješniji su bili mladi Širokobriježani. Oni su u poluzavršnom susretu snage odmjerili s Ljubušacima pobjedivši ih s 2:0, dok su Gruđani bili bolji od Posušja s rezultatom 2:1.

U borbi za treće mjesto Ljubuški i Posušje su odigrali 2:0, a susret za prvaka turnira između Širokog Brijega i Gruda završio je bez pogodaka. Pristupilo se potom izvođenju jedanaesteraca te su Širokobriježani slavili pobjedu - 3:2.

Po završetku turnira dodijeljeni su pokali najboljim pojedincima i ekipama turnira. Tako je za najboljeg golmana turnira proglašen Ivan Primorac (Široki Brijeg), najbolji strijelac je Ivan Kraljević (Široki Brijeg), dok je najboljim igračem proglašen Lovro Tomas (Grude).

Ovaj turnir je ukazao na potrebu da se sport treba podržavati konkretnim djelovanjem lokalne zajednice i pojedinaca, a sve u cilju ulaganja u budućnost djece i njihovih sportskih aktivnosti.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Dnevni list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ne bojte se, stanje je redovito! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto