Produljen pritvor osumnjičeniku za pljačku automat kluba

ljubuski.info

Za Ivicu Rozića, jednoga od trojice muškaraca na koje se sumnja da su 22. rujna 2017. godine u automat klubu u Ljubuškom izvršili kazneno djelo Razbojništvo uz prijetnju vatrenim oružjem i otuđili određeni iznos novca produljen je pritvor.

S obzirom na to da je jednomjesečni pritvor prema osumnjičeniku Ivici Roziću istjecao 17. studenoga 2017. godine, Županijsko tužiteljstvo ZHŽ u utorak 14. studenoga 2017. godine podnijelo je prijedlog za produljenje pritvora za još dva mjeseca, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskoga tužiteljstva ZHŽ.

U predmetnom prijedlogu izneseni su razlozi zbog kojih je zatraženo da se osumnjičeniku I. R. produlji pritvor, smatrajući da bi osumnjičenik boravkom na slobodi utjecao na svjedoke te bi mogao ponoviti kazneno djelo.

Županijski sud u Širokom Brijegu u petak 17. studenoga donio je rješenje kojim je osumnjičenom produljio pritvor za još dva mjeseca.

Radi boljega razumijevanja postupka, bitno je naglasiti da osumnjičeni ima pravo izjaviti žalbu na produljenje pritvora o kojoj će odlučiti Vrhovni sud FBiH.
Osumnjičenom I.R. stavljeno je na teret da je zajedno sa Zvonimirem Sušcem (34) i Tomislavom Ćužeom (35) dana 22. rujna 2017. u Ljubuškom, točnije u automat klubu, izvršio kazneno djelo Razbojništva, tako što su uz prijetnju i pucanjem iz automatske puške od djelatnice automat kluba oduzeli određeni iznos novca u raznim apoenima kako bi sebi pribavili protupravnu imovinsku korist, zaključio je Josip Aničić.

Glas naroda

Tko je ekipa?

Produljen pritvor osumnjičeniku za pljačku automat kluba
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari