Četvorci potvrđene optužnice zbog droge

ljubuski.info

Županijsko tužiteljstvo ZHŽ podiglo je optužnicu protiv S.V. (29), T. V. (25), J. V. (25) i J. G. (27), zbog proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Optužnicom ovog tužiteljstva optuženi se terete da su se u mjesecu svibnju 2016. godine, dogovorili da će uzgojiti indijsku konoplju i od nje dobiti opojnu drogu tipa "Marihuana", iako su znali da je uzgoj iste zakonom zabranjen.

Optuženi su tako na jednoj parceli u mjestu Drinovci, zaseok Vracani, općina Grude, zasadili i uzgajali 38 stabljika indijske konoplje, sve dok ih nisu otkrili djelatnici Jedinice granične policije Gorica-Grude, koji su posjekli navedene stabljike i privremeno ih oduzeli.

Naknadnim vještačenjem, utvrdilo se da stabljike sadrže THC, te predstavljaju opojnu drogu Cannabis, potvrdio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti Županijskog tužiteljstva ZHŽ.

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je predmetu optužnicu ovog tužiteljstva i zakazao ročište radi izjašnjenja o krivnji za dan 28.11.2017. godine.

Glas naroda

Opasna je to droga

Za par godina ovi ce biti glavni poljoprivrednici u Hercegovini

sad će poteć med i mlijeko i bit ćemo jači od Švicarske

Tko je JG jeli iz Gruda ostali su iz Drinovaca.

Četvorci potvrđene optužnice zbog droge
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari