Blanka Vlašić posvjedočila o svom obraćenju na Humcu

ljubuski.info

Jedna od najpoznatijih hrvatskih sportašica, visašica Blanka Vlašić, rekorderka i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis je sinoć bila gost Tribine na Humcu koja se održala u novoj crkvi sv. Ante.

Blanka je ispričala kako je krenula putem obraćenja.

Sve je nekako počelo s ozljedom te je zbog neprestajanja bolova upadala sve dublje u depresivno stanje. Shvaćala je nekako da je to stoga što se toliko poistovjetila s uspjehom. Ako ne bi uspijevala onda bi se najradije tri dana zaključala u sobu da je nitko ne vidi i ne čuje.

To stanje depresije se toliko povećalo da je osjećala strašan pritisak u prsima zbog kojeg je jedva mogla disati. Već je u glavi složila sliku o najgorim mogućim oblicima bolesti. Ni s kim nije imala želju pričati niti govoriti o ozljedi, o bolima, o onome što prolazi.

Obraćenju je pridonijelo i bratovo prethodno obraćenje koje se također događalo uslijed njegove ozljede. Onako usput, požalila mu se na treningu kako je boli. A on joj je onda prišao i počeo pričati o Bogu.
Prvo se čudila bratu, jer on za nju nije bio kompetentan pričati o Bogu, ali se i ona malo po malo počela sve više okretati prema Isusu.

Kao plod Blankina obraćenja i obraćenja njenog brata dogodilo se još nešto veliko za njihovu obitelj, a to je da su joj se roditelji nedavno, u mjesecu srpnju, nakon tridesetak godina civilnog braka konačno vjenčali u crkvi.

Kroz vrijeme svjedočenja o vjeri Blanka je na trenutke jedva susprezala suze, a time i pokazala javno da je došlo vrijeme da odbaci svoju masku koja joj nije dopuštala da bude ono što je u dubini duše, bez obzira na pobjede i poraze - da bude ljubljeno Božje dijete.

franjevci-humac.net

Komentari

Blanka bravo

Da li je Isus Bog? Nije rođen niti je rodio... nastavite

Ako vijerujes u boga dobar si ako ne bog te kaznija

tata nekažnjava
tatina je ljubav neizmjerna
svi oni koji vas plaše od božije kazne
svi oni su jedne obične sekte
jel tak il ne tak verski poglavari

Izbjeglice kad dodjes u ljubuski zovi na kavu, pivu. Ne znam ko si al najrealniji lik u ovom kosmaru. U ljubuskom je postala moda ic u crkvu, kao i sotonizirat sve sto se ne uklapa u suti trpi i moli. Sve najvece ofajle lizu oltare i puzaju oko kipova. Klecat su odavno naucile

Ovaj će biti izbjeglica gdje god dođe

bolje izbijeglice nego ulizice
jel tak il ne tak pozdrav od herr izbjeglice

ona preskače štangu a drug gardijan u cafee club meće štangu da imadu cure načen da se čevrtaju jeli tako ugostitelju i stari partijski druže iz one i iz ove partije opet nan lipo obojici još kad nam ja smotam tri u jedan letićemo ki galebi

https://youtu.be/RME3y9yT0X4 evo da vidi narod malo ko nam govore drzi.

pr dala dijamantnu ligu za 800 000 eura a moli Boga

Pozdrav najvećem her Izbjeglici.
Legenda od pera i riječi.

Blanka Vlašić posvjedočila o svom obraćenju na Humcu

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari