Obilježen Dan ZHŽ, HZHB i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

ljubuski.info

Danas 15. studenoga 2017. godine, nakon sjednice Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, polaganjem vijenaca na Trgu širokobrijeških žrtava (kod Križa), obilježen je Dan Županije Zapadnohercegovačke, Dan Hrvatske zajednice Herceg-Bosne i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara.

Vijence su položili i svijeće zapalili predsjednik Vlade Zdenko Ćosić i predsjednik Skupštine Ante Mišetić.

Dan Županije, 18. studenoga, uzeli smo kako bismo se prisjetili trenutaka i događaja koji su se zbili u povijesti hrvatskoga naroda, te kako bismo odali počast onima koji su dali svoje živote u borbi za hrvatsku samostalnost.

Toga dana 1991. godine osnovana je Hrvatska zajednica Herceg-Bosna, kao politička, kulturna, ekonomska i teritorijalna organizacija hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini. Osnovana je od strane političkog vrha Hrvata u Bosni i Hercegovini kao odgovor srpskoj agresiji na Bosnu i Hercegovinu i Hrvate u zemlji.

Dan je to i kada se prisjećamo kako je, nakon tromjesečne opsade i gotovo potpunog uništenja, grad Vukovar postao simbol hrvatske slobode oko kojega se okuplja cijela nacija.

Glas naroda

kako se lopine skrivaju.ovo nema u 3 pm....slave dan zupanije na pogresan datum..i to njih 50-ak.a obicni narod radi i nema pojma sta se desava

Što je to tebi važno ti svakako štuješ druge dane i obljetnice

mogu ga slavit samo lučići,todorići i ostali ratni profiteri

Sova treba da slavi dezerter a predsjednik Skupštine ŽZH gdje to ima

Svi se sakrili pod kišobrane samo Sova i Toni Kralj ponosno kisnu

HDZ lopine, hajd da vidimo ko je što gepio....

Kad će kradeze klika iz Ljubuškog biti suđena radi namještenih stečaja Komunalnog i izvlačenja novca iz drugih poduzeća? HDZ=kriminal

A imaju šta slavit,doveli Narod na prosijački štap,UHLJEBI........A dije im PRALJAV,VALE,PRLIĆ vidio sam ih u Duvanjari prave cigare za Kralja.

Masovno se iseljavaju mladi iz Hercegovine Slavonije i RS-a pa vi i dalje svoje slavite nesposobni politicari.

Ma šta njih briga, neka je nama plaća redovna a ostali ko vas hebe..........

Obilježen Dan ZHŽ, HZHB i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari