Zatražen pritvor za trojicu Ljubušaka

ljubuski.info

U nedjelju, 12. studenog 2017. godine, nakon što su osumnjičenici K.C (44), M.C. (42) i D.M (35), sva trojica iz Ljubuškog, ispitani u prostorijama Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, na okolnosti neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, Županijskog sudu u Širokom Brijegu podnesen je prijedlog za određivanje pritvora.

Pritvor je zatražen za svu trojicu osumnjičenika zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogli utjecati na sudionike, svjedoke, uništiti i prikriti dokaze, te ponoviti kazneno djelo, potvrđeno je iz Tužiteljstva.

Osumnjičeni K.C. tereti se da je na području općine Ljubuški, organizirao skupinu ljudi u cilju neovlaštene prodaje i stavljanja u promet opojnih droga, dio koje su postali osumnjičeni M.C. i D.M.

Podsjećamo, osumnjičeni su uhićeni u petak, 10. studenog, u Ljubuškom u akciji MUP-a ŽZH pod nazivom "Putnik".
Djelujući kao organizirana skupina ljudi, vršili su prodaju opojne droge tipa kokain i speed na području Ljubuškog, Čitluka, Mostara, te na području Republike Hrvatske, koristeći pri komunikaciji i dogovaranju šifrirane poruke. Istraga u ovom slučaju se nastavlja te se poduzimaju sve radnje radi utvrđivanja svih činjenica, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Glas naroda

Zatvorite ih nek truju svoju djecu sramota i zelju cadina i sve dilere

I Keže pod obavezno pritvoriti

Bolan ne bio Keža je umro

Nek privode i zatvaraju koga god hoće, samo nek mi Želju Ćadina ne diraju!!!!

A koje keže

Vidili Crnjci da od prase nema ništa

Polako al sigurno Studenci postaju narko kartel.....

Hhhhaaaaa culi keze ,a zbog cega jadnice jadni ,dodji ti pa zatvori

Joaquín "El Chapo" Guzmán je mala beba za stdencane

maticu jel te stid curicama svojim rec djesi bio i scim se bavis i sta radis i kako unistavas drugu djecu

Ko su becari ?

jeli droga u pitanju ili trava

čudi me da i za ovo djelo odnosno nedjelo autor nije okrivio toga famoznog ministra Borasa

ja mislim da je za ovo znala politika i vladajuća strana nije prijavila, samo je pitanje zašto oporba to nije prijavila, oko toga se mi moramo dogovoriti.

Eee moj Drazene

Sram vas bilo zivine jedne treba vas i vasu obitelj strpati u cuzu i dati vam duplo više nego što ste vi imali šmrčite pušite bodi te se pa kad to potrosite onda bi vas pustio vani pa pogledajte kako je to uništavate našu mladez

Čuj kokain u Ljubuškom?

Ovo je njima hobi to su sve građevinski poduzetnici

Kakav bolan kokain,nema toga u Ljubuškom.Ja bi ih zatvorio što ljudima prodaju smeće a ne pravu robu.Kad ćete pozatvarat i ove što nas truju mržnjom,hranom i pesticidima?
Ako navedete samo jedan slučaj smrti od mrvu trave ili koke onda svaka čast za akciju ali ovako...

i tebe bi ja prika sa njima u zatvor pa sa njima dimi i smrči a imas i besplatnu hranu ...sram te bilo BRANIS SVOJE ILI LAKU ZARADU NA DJECI

Zatražen pritvor za trojicu Ljubušaka
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari