Hoće li doći do smjene ministra MUP-a HBŽ Darinka Mihaljevića?

ljubuski.info

Predsjednik kluba zastupnika HDZ-a 1990 u Skupštini Hercegbosanske županije (HBŽ) Nedjeljko Rimac uputio je u petak zahtjev prema Skupštini za izmjenu dnevnog reda sjednice Skupštine koja je zakazana za ponedjeljak 6. studenoga.

U zahtjevu ispred kluba zastupnika HDZ-a 1990 Rimac traži da se dnevni red proširi s raspravom o povjerenju ministru u Vladi HBŽ-a Darinku Mihaljeviću. U obrazloženju zahtjeva stoji kako su svi svjedoci pisanja medija u BiH i Republici Hrvatskoj koji su objavili informaciju kako je troje djece ministra Mihaljevića dobilo stipendiju za socijalno ugrožene obitelji u RH.

Dalje se navodi kako se nakon izbijanja spomenute afere oglasila i ministrica Prosvjete u Vladi RH te potvrdila kako je novac za stipendije djece Darinka Mihaljevića vraćen u proračun RH.
Iz navedenog je očito da postoji sumnja kako je u natječajnoj proceduri za dodjelu stipendija djeci ministra Mihaljevića došlo do određenih nepravilnosti kao i moguće zloupotrebe, stoji u zahtjevu.

Po Rimcu navedenim činom nanesena je nepopravljiva šteta ugledu institucija HBŽ-a kao i ugledu svakog Hrvata iz BiH pred institucijama i javnošću u RH.
Smatramo da u interesu institucija i građana HBŽ-a Skupština treba žurno reagirati i raspraviti sve aspekte navedenog problema u okviru predložene točke dnevnog reda, istaknuo je Rimac u upucenom zahtjevu.

Komentari

Smjenice njega adz culi vratiti pare di to ima

Jadno žalosno i da ne kažem bezobrazno. Sve treba smijeniti ali što onda učiniti možda postaviti vostane figure umjesto ovakve oporbe. Oporba je još vjerujte nam lošija i još kad se se izbace relevantni podaci o njihovim primanjima plus "as iz rukava". Ali politika je plemenito područje a ne podrucje bogaćenja blaćenja rada za druge narode nerada i nedolaska na posao svekolikog kririziranja svakoga a ne radeći na samome sebi....politika ne smije biti svrha samoj sebi nešto kao turistička udruženja odnosno zajednice.....nije sam dovoljno reći ovaj ne valja ili ovo cemo odraditi...ili još gore lagati kao ovaj dvojac ministara policije.....a tek lazi koje proizvode manipulatori duvna mostara sarajeva ljubuskoga velike place nema rezultata!

U kradezeu tko više ukrade i prevari on napreduje i dobija promaknuće.

Ma kud ce tako postena covjeka smijeniti, pa vratio je pare.

Kad nisu Bizona smjenili neće ni njega.To su ugleni članovi HDZ

Ko će ga smijeniti kad su tamo sve isti ko on ili čak i gori od njega.
To su braca po lopovluku.
Ukrali bi i lemuzinu iz crkve da mogu doc do nje prije fratara.

Hdz vlada hrvackim narodom i vladat ce jos dugo, hdz skida i stavlja koga hoce svi komentari su smjesni i suvisni

... kao što si i sam smiješan i suvišan!

Hoće li doći do smjene ministra MUP-a HBŽ Darinka Mihaljevića?

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto