Još jedan siroti ministar vara Hrvatsku

ljubuski.info

Nakon što je ministar unutarnjih poslova ZHŽ Zdravko Boras prijevaru Republike Hrvatske opravdao riječima Što sam ja trebao čekati da mi se netko smiluje, da moja djeca žive od zraka?, za što mu sljedećeg mjeseca na Općinskom sudu u Splitu treba početi glavni pretres po tužbi HZMO za KD "Prijevara", još jedan siroti ministar MUP-a je u sličnoj aferi.

Troje djece ministra unutarnjih poslova Hercegbosanske županije, Darinka Mihaljevića, dobilo je stipendije za socijalno ugrožene studente u Hrvatskoj, što je potvrdio i sam ministar.

Novinarima je Mihaljević odgovorio potvrdno da su se njegova djeca našla na popisu stipendija Republike Hrvatske.
Hvala Bogu da jesu na listi, kazao je ministar, a na pitanje kako su se našli na listi kao studenti slabijeg socio-ekonomskog stanja rekao je kako ne zna ništa o tome te poručio novinarima da njega i njegovu obitelj ostave na miru.

Djeca ministra Mihaljevića su se našla na rang listi studenata s prebivalištem u Hrvatskoj, prijavivši se u E kategoriju za državne stipendije koju čine redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija prve i druge razine slabijeg socio-ekonomskog statusa.

U uvjetima za dobijanje stipendije navodi se kako prosječni mjesečni prihodi po članu obitelji ne prelaze 65% proračunske osnovice (2.161,90 kuna) koja se utvrđuje svake godine odgovarajućim propisom (podatke o prihodima Ministarstvo preuzima iz službene evidencije porezne uprave za prvih 6 mjeseci 2016. godine).

U svojim prijavama za stipendiju mladi su Mihaljevići naveli kako su slabijeg imovinskog statusa i da primaju približno 900 KM mjesečno, te da im ministarska plaća od 2.950 maraka, naknade za rad u povjerenstvima, plaća MIhaljevićeve supruge koja radi u Upravi za neizravno oporezivanje od 1.500 maraka - ukupno oko 4.500 maraka, nisu im bili dovoljni.

Ministar Mihaljević je pod istragom i za nazakonito zapošljavanje u MUP-u HBŽ, a poznat je i po tome što je, kao ministar, osobno sudjelovao u privođenju Frane Krište, nakon incidenta s Borjanom Krišto.

Socijalno ugroženi ministri imaju još sličnosti:

Osim sklonosti prijevarama i nemogućnosti životarenja od ministarskih plaća i naknada, pored približnog broja kilograma i izražene brige za vlastito potomstvo, ministar Mihaljević ima još sličnosti s ministrom Borasom, tako gotovo istim riječima kao i ministar Zdravko Boras, Mihaljević, suočen s brojnim aferama i optužbama, navodi kako: Operativnu podršku ovakvim radnjama daje paraobavještajno podzemlje i njihovi suradnici u lokalnim zajednicama.

Komentari

Pa neka daju kad lažeš hrvatsku, lažeš svoj narod u BiH, šta bi ti...sebi, sebi i samo sebi, ukrao od jadnog naroda i samo da imaš ti i vtoja dica,,,e nećemo te pustiti na miru da znaš

to je njima normalno, većina ih je takvih, ne bi me čudilo da nije još prijavljen na socijalnu pomoć u hrvatskoj kao nezaposlen

Nemogu da vjerujem da moje kolege to cine

Nista cudno za nase velmoze,ima ih jos ne samo iz hdz mirovine u Hrvatskoj ovde duzñosnici.Prijavljeni u Hrvatskoj,apartmani,kuce,imanja,jahte,veliki domoljubi,Prvi u crkvenim odborima no nicija nije gorila do zore pa nece ni njihova,ima boga ......

Sve ovo cu reć svom Dragancetu čim se vrati s Novog Zelanda vuducete vi svog Boga ja vam kazem

a gdje je falš invalid iz Duvna siročić naš ugroženi?:-(

koji

Direktor doma zdravlja invalid rvatske ratne mornarice.

To su mrzitelji HR,i svega HRVATSKOGA,samo gledaju svoj dzep i samo grabe sebi... daboga se najeli jednom UDBASIII...

Mene interesira na osnovu čega je Nevenkova kćerka dobila dvije stipendije? Loše imovinsko stanje, uspjeh ili kradeze prevara? Uče zlatnu mladež. Inače, prevarama su došli na vlast, prevarama se održavaju. To je njihov način života, laž i samo laž. Naravno, prvi su u njihovoj crkvi i pričesti.

Kada ti budeš dobivao ili netko tvoj rektorovu nagradu na koju god se stipendiju prijaviš ...dobiti ćeš....ovo prozivanje je dno dna po ovome osnovu...još bih volio vidjeti da se potpišeš kada tako bez ikakvih argumenata prozivaš...umrijeti ćeš od jada svoga ..

Stipendije se dobivaju na osnovu uspjeha, socijalne kategorije, djeca poginulih branitelja. Ako netko ima ekstra uspjeh on dobiva stipendiju bez obzira na socijalnu komponentu isto kao što netko tko je socijalno ugrožen dobija stipendiju bez obzira na uspjeh. To je uvjek bilo tako i to je za sve normalne ljude prihvatljivo. Koliko čovjek mora biti bolestan da nekome to je svojim uspjehom zaslužio stipendiju to dovodi u pitanje. Da se razumjemo ovaj primjer gore je za svaku osudu i to treba kazniti ali bolesno je spominjati u tom kontekstu i Nevenkovu kćer koja je svojim uspjehom zaslužila ovu stipendiju.

Dobro taman, dobiti jednu stipendiju, ali kako dvije to mi nije jasno? Zna ju li kradezeovci i "zlatna" mladež da nekomu uskraćuju stipendiju ako sebi prigrabe dvije.

Očigledno nikada nisi ni studirao, ne zamaraj svoju glavicu sa tim, kao student se možeš prijaviti na svaki natječaj gdje se traži uspješnost...ali teško je tebi to pojasniti.

momčino slušaj malo riči izbjeglice
tko na dar dobija stipendije
dobia na dar i dobre ocijene
eto nevenina ćerka na tatu pametna
a da građevinski studira i njoj bi pala deka
jel tak il ne tak bando brezobrzna i pokvarena

Mamica konobarica joj se natjecala pa je dobila, umjesto geometra na njenom mjestu se šeta priučena konobarica. Da li je potomak na nju pa preko jedne stipendije traži drugu?

Nemoj brapčiti kad nemaš pojma....zli čovječez

Sve je počelo u režiji HDZ-a BiH s privatizacijskom i plja.kom Hrvatske preko HVO-a i Hercegovačke banke ovo sada je ostatak stampeda nema moralne osobe među tim kleptomanima između njih su samo nijanse jedno je rješenje

Sve ću ovo reć Draganu šta radite čim se on vrati sa Novog Zelanda vidicete šta će vam bit kad on dodje aha

Pocelo je pocelo triba sve lupeze povatat

To je ta kradeze zlatna mladež buduća generacija uhljeba kad im kupe fakultet i diplomu čeka ih državni posao

Ima on i vozača koji ga nevoza.
Voza se sam.
Možda i placu dile.

hrvatsmu je izvaralo pola hercegovački maki
koje su svoj boravak u hrvatskoj prijavili
glasale za hadeze i vukli dječije nadoplatke
jedna velika velima sramota
bog nikada grešnike nekažnjava
on samo ode iz grešnoga srca
a to je za čovika najveća kazna
jel tak il ne tak pislušni siromašni i čisti

Vidi izbjeglice gdje god dođe svakoj državi bi propisivao šta njena vlast da radi ajde pokušaj malo kod erdogana ontakve željno očekuje ili kod putina da vidiš što je demokracija a piše se svemirski ustav raspisan natječaj za stručnjaka iz oblsti [ * neprimjereno * ]ština javi se plaća rješeno stambeno pitanje na jupiteru

mijenjam bosanskohercegovačko i hrvatsko
državljanstvo za jedno njemačko
ako sam ja živija u zemlji lopina i ulizica
vjerski sekta i zakona mafijoza
neka nežive moja dica jel tak il ne tak

ima li šta gdje niste pokrali.neko dijete je za ovo ostalo bez mogućnosti studiranja,kome stvarno treba.oteto prokleto.sve će doći na vidjelo.

Moran potvrdit ovo iznad ima dice sto dobro uce a nemaju mogucnosti a ovi sto imaju para ko mule odnesu im misto a ne uce dobro.

Najgore od svega,da su sutra izbori pojedinci bi opet njima dali glas bez obzira kako se ponasaju i sta rade.to je žalosno...

Komunisti su isto ovako radili i vladali 45 godina sad je drugo vrijeme ovi ce gore zavrsiti.

Ja mislim da bi ova dvojica opet narodu za glas prodali muda pod bubrege..malo morgen

Znam osobno ovoga Mihaljevića jad je bio predsjednik košarkaškog saveza Herceg Bosne.Varalica i lažov, mutan tip do bola, pokvarenjak i sklon svemu nemoralnom.To što je taj tip županijski ministar puno govori kakvo je stanje duha onih koji su ga doveli na to mjesto prevarom kao što su doveli i Borasa u Ljubuškom.

Veliki prijatelj od Ljiljanka Naletililića metuzalema.

U kojoj je stranci ovaj domoljub

bolje reći drpoljub ili kradoljub. zna se po svemu sudeći Hapi Drpi Zdrpi

Je li Franjin unuk imao banku sa dvadeset godina a prije toga nije imao za kavu takav su primjer dali drugima ovo nije iznimka vec pravili svi ali bas svi na vlasti su .opovi

Ta neće s tobom nije jazavac koji reži iz brloga

Stara narodna cega se pametan stidi time se dudala ponosi!

super ti je nick ko i stranka i ljudi u njoj cista petica za tebe

autor ovoga portala je po meni nenormalna i nemoralna osoba,pa zar on nema drugih tema nego samo Zdravko Boras i ostali.Toga Borasa neznam osobno ali je toliko po tim portalima da mi je posta simpatičan čovjek.Sigurni budite da se samo za dobrim konjem diže prašina.

Na Ljportalu ove propalice su ugledni gradjani pa ti onda tamo

za fragolu je ovaj zderonja izvanredan

E moj Jojo konj ti je pametan i plemenito živinče a ovaj bizon je pravi telac koji bi podoija i šušu i bušu pa ga evo u erotiku paga tuteka u vinograd a nenosi motiku obolija ispod kose nesmi u rvacku postoji mira i vira da je uteka iz bolnice tamo se ličija zavidan uspjeh ima sa avuto-mafijom kao i karijeri u mupu zajedno sa malim i velikim galićima jadunom i ostalim podrepinama iz mupa njkh osmoricom ostali i časni dak drže i nedaju se totalnom rasulu sve je to volja draganova koji je hadžija dok imade ovake ministre i dok odlikuje tužitelje
jojo neka si ha pohvalijo to ovi ministri ni od ukućana me očekuju a kad ovi panu i pote će plavi amđeli doć

Paraobavjestajno podzemlje plus lokalni drznici i eto ovakvih tekstova mi smo primjer postenja

HDZ bira ministre MUPa po nekom sablonu-debel, tup i nadasve pokvaren, dobitna kombinacija

Točno, takvi su svi od prvog do ovog sadašnjeg.

Ma dajte ljudi, pakuju im sve to ove paraobavjestajne sluzbe, marsovci i sta ja znam tko jos.

Svoje dijete odgajam da bude posten covjek i Hrvat od900km mjes primanja nastojcu da zavrsi fakultet a onda bjezi odavde glavom bez obzira da ne financira djecu ovakvih ministara kojeg ja ginanciram Jadni mi kad nam ovakvi kroje sudbinu

Ovoj fotografiji ministra s novcem nedostaje jos komad janjetine i prsuta u ustima i mladahna divojka na kolinu pa bi fotografija bila kompletna. Ili jedna ruka na srcu a druga u tudjem dzepu...

Evo ga u svim novinama i na portalima svugdje predmet sprdnje hebo pare i takav zivot obiljezio je djecu za sva vremena

Vratite pare lo-povi. Vi ste policija i ministri. Vi ste obično ruglo ne samo sebi već i svojoj djeci.
Osim sto ste narodno, postali ste i medjunarodno ruglo.
Dzaba vam novci moji sinovci.

Još jedan siroti ministar vara Hrvatsku

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto