Prijave za izložbu fotografija u Knjižnici Ljubuški

ljubuski.info

U tijeku su prijave za skupnu izložbu fotografija ljubuških fotografa u Knjižnici Ljubuški. Svečano otvaranje izložbe upriličit će se u srijedu 15. studenog 2017. godine, s početkom u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški, a svi zainteresirani - znani i neznani ljubuški fotografi, koji su voljni sudjelovati na izložbi, trebaju najkasnije do 10. studenog 2017. godine dostaviti u knjižnicu jednu svoju fotografiju. Tema - slobodan izbor.

Bavite se fotografijom, snimate ih i njima prikazujete raznovrsne motive. Svijet kroz Vaš fotoaparat vidite drugačijim. To Vas veseli, Vaše fotografije sviđaju se osobama iz Vašeg okruženja. Ponosite se time, to Vas motivira ka još intenzivnijem, temeljitijem i upornijem radu. Odlično!

Na pravom ste putu da Vam fotografija postane dio svakodnevnog života kroz koji ćete se izražavati na poseban način, drugačiji od načina na koji se izražava većina ljudi. Nastavite li tim smjerom, na pravom ste putu postati opsjednuti fotografijom i svime što ona nosi sa sobom. Čestitamo!

Ako Vam se ovakvo što dogodi ući ćete u novi svijet u kojem će se, najvjerojatnije, javiti potreba da svoje fotografije javno prikažete i predate njihovu sudbinu ocjeni javnosti. Vjerojatno će vas na ovo tjerati mogućnost da na taj način javnosti prenesete svoje gledanje na svijet, svoja stremljenja, mišljenja, stavove i vrijednosti, ali i potreba da se preispitate na Vašem fotografskom putu.

Najbolji način vlastite fotografske aktivnosti je sudjelovanje na izložbi fotografija, stoga iskoristite prigodu koju Vam pruža Knjižnica Ljubuški.

Knjižnica Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari