Pronađeno mjesto ukopa hrvatskih vitezova Pave Vegara i Ambroza Andrića!

ljubuski.info

Nakon punih 45 godina, pronađeno je mjesto gdje leže tijela hrvatskih vitezova Pave Vegara i Ambroza Andrića!

Srbin P.S. koji ih je zatrpao u šatorskome krilu danas živi kod Knina i spreman je na suradnju.

Na nekadašnjem vojnom poligonu koji je "JNA" koristila u Suhopolju, podno Dinare, a pokraj Vrlike, leže posmrtni ostatci Ambroza Andrića i Pave Vegara, vođa poznate Bugojanske skupine.

Ovu vijest ekskluzivno donosi Hrvatski Tjednik u novom izdanju od 19. Listopada. Informaciju je dao Miljenko Lelas, bivši načelnik Policijske postaje Knin. Najveći dokaz, osim dugo skrivane tajne policijske dokumentacije, je još živući svjedok P.S., Srbin s kninskog područja koji ih je s nekolicinom 'drugova' tu 'pokopao' po nalogu tadašnje UDBE, 1972.godine.

Ovi podaci do sada nisu bili poznati hrvatskoj javnosti. A mjesto pokopa Ambroza Andrića i Pave Vegara se vodilo kao 'nepoznato'.

Ljubljena naša braćo, uzori hrvatske domoljubnosti, kada Vam tijela budemo sahranjivali, svoja ćemo koljena prignuti Zemlji za koju ste potpuno svjesno dali svoje mlade živote.

Ljubimo Vas. Počivajte u miru Boga našega!

kamenjar.com

Komentari

Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju

puno tajni se ne zna niti će se znati na ovoj zemlji...

I opet ce HDZovi udbaši likovati nad kostima domoljuba.Opet se pokazalo da nam Srbi nisu neprijatelji već ovi domaći [ * neprimjereno * ]ici

Udbaš jednom,za uvjek Udbaš!?
Bio on Hdz,Sda,Sds,Sns ili Srbin,Hrvat,Musliman,Rus,Englez ili Kinez??
Zlo uvik zlo!!!

i najveci zlotvor a kamo li domoljub zasluzuju dostojanstven pokop.nadam se da je ovo istina sto je navedeno i da ova dva hrvatska vojnika budu dostojno pokopana uz zelju da se sazna i za posmrtne ostatke ostalih fenixovaca.

Pokoj duši Pavi, Ambrozu i svim poginulima iz grupe Hrvatskog Revolucionarnog Bratstva koji su htjeli, borili se i poginuli za Hrvatsku Domovinu. Hvala Vam slavna Hrvatska emigracijo. Bez Vas nikada, nikada ne bi Imali slobodnu Hrvatsku. Posao nije završen, lustracija nije provedena pa i danas Hrvatima neprijatelji upravljaju, vladaju udbaši, skojevci i skojevčad. I danas se po savjete ide u Beograd. BiH Hrvate predstavlja okorjeli komunista, udbaš Dragan Čović. Što dalje reći nego da je to jedna katastrofa, komunisti sada kao i prije, sada se samo kriju pod HDZ-om. Za to sigurno niste dali svoje živote, ni vi iz Hrvatskog Revolucionarnog Bratstva a ni Hrvatski branitelji u Domovinskom ratu.

Svaku rijec potpisujem i svaka je tocna

Nisu udbaši HDZ-ovci, nego ROJAK-ovci.
Ti ih preskačeš, a pitanje je zašto? Sigurno nije nesvjestno...

čovjek je pošten i progovorio je za razliki od "naših"

ovog srbina treba nagradit za ovo humano djelo
ako treba dat mu i oprost što je pokajnik ako je
uvjek ima dobri ljudi -bravo

prvi Pavin rodijak je nakon njegove pogibije postao suradnik udbe. a kad je počeo rat pojavio se kao emigrant. eeeeeeee jadu od naroda.

Pronađeno mjesto ukopa hrvatskih vitezova Pave Vegara i Ambroza Andrića!

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto