Mjesec dana pritvora zbog razbojstva u Ljubuškom

ljubuski.info

Županijsko tužiteljstvo ZHŽ dana 28.9.2017. godine podnijelo je prijedlog za određivanje pritvora za dvojicu osumnjičenika Z.S. (34) i T.Ć (35) sucu za prijašnji postupak Županijskog suda u Širokom Brijegu zbog sumnje da su počinili kaznenog djelo razbojstva.

Sudac je donio rješenje kojim je odbio prijedlog za određivanje pritvora na koje je izjavljena žalba od strane Županijskog tužiteljstva, te je isto ukinuto od strane Vijeća Županijskog suda u Širokom Brijegu i predmet vraćen sucu na ponovno odlučivanje.

Pritvor je određen za osumnjičenog Z.S., zbog bojazni od utjecaja na sudionike, prikrivanje dokaza i ponavljanja kaznenog djela, dok je prijedlog za određivanje pritvora drugog osumnjičenog T.Ć. u postupku po žalbi s obzirom da je sudac odbio isti.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Razbojništva za trećeg osumnjičenog I.R. (29) Županijsko tužiteljstvo ZHŽ podnijelo je dana 18.10.2017. godine prijedlog za određivanje pritvora pomenutom sudu, koji je odredio pritvor osumnjičenom I.R. zbog bojazni od utjecaja na sudionike, svjedoke, prikrivanje dokaza i ponavljanje kaznenog djela.

Pritvor za oba osumnjičenika Z.S. i I.R. određen je u trajanju od najdulje mjesec dana od dana oduzimanja slobode.

Osumnjičenicima Z.S. (34), T.Ć (35) i I.R. (29) se stavlja na teret da su dana 22.9.2017. godine u Ljubuškom točnije u automat klubu izvršili kazneno djelo Razbojništva uz prijetnju vatrenim oružjem. Tom prilikom osumnjičeni su otuđili određeni iznos novca iz automat kluba nakon čega su udaljili u nepoznatom smjeru.

Više detalja o navedenom događaju u ovom trenutnu neće se iznositi u javnost u cilju zaštite istrage, kazao je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti Županijskog tužiteljstva ZHŽ.

Glas naroda

Tko je ovaj Z.S.

to ti je Manda 2

Mjesec dana pritvora zbog razbojstva u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari