Čović sa županijskim HDZ-om o infrastrukturnim projektima, razvoju cestovnih pravaca i gospodarstva

ljubuski.info

Predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović održao je danas u Širokom Brijegu sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Zapadnohercegovačke županije.

Sastankom je predsjedao Nevenko Barbarić, predsjednik ŽO HDZ BiH ŽZH koji je upoznao dr. Čovića i nazočne o trenutnom stanju i aktivnostima koji se provode na području županije.

Teme sastanka su bile do sada ispunjene obveze županije u okviru euroatlantskih integracija BiH, te opće stanje ove županije.

Poseban osvrt je bio na trenutnu gospodarsku, socijalnu i političku sliku županije.

Na sastanku se razgovaralo i o infrastrukturnim projektima, razvoju cestovnih pravaca i gospodarstva na području cijele županije.

Radni sastanak s Vladom ZHŽ

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović održao je danas radni sastanak s premijerom g. Zdenkom Ćosićem i članovima Vlade Županije Zapadnohercegovačke u zgradi Vlade u Širokom Brijegu.

Teme sastanka su bile do sada ispunjene obveze županije u okviru euroatlantskih integracija BiH, te opće stanje ove županije.

Dr. Čović je istaknuo ovom prigodom nužnost suradnje svih razina vlasti, kako bi se preostale obveze ispunile na vrijeme, čime bi BiH već početkom naredne godine dobila status kandidata za članstvo u Europsku uniju.

Današnji radni sastanak dio je planiranog niza susreta dr. Čovića s predstavnicima svih razina vlasti u BiH, kako bi se stekla realna slika stanja u BiH o kojem će predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Čović već idući tjedan informirati visoke europske dužnosnike.

hdzbih.org

Glas naroda

[ * neprimjereno * ] i ekipa i euroatlantske integracije, Haha.

haaaa haaaa haaaaa

Kako li samo lijepo prica nas dragi vođa... Bliže se izbori pa on jos ljepše priča.. Ali evo 20 godina on samo priča,osvrće se na situacije,upozorava na loše stanje,pruža nam uvid u socijalne probleme ali NAŠ DRAGI VOĐA NIŠTA NE RADI,SAMO NAM PRIČA,a mi bi kao trebali nešto da uradimo štali?!
Očemu više pričas jazavče,rupo bez dna? Daj uradi nešto pa onda pričaj g.a.d.e

Tanki ko jufka

Istina legendio stinita nedostajao si nam ti bi morao biti novi Kormilar na ovom brodu bez Busole

Sastali se kradeze bandidosi u kravatama, markiranim crnim odjelima, sunčane naočale kao cosa nostra, skupim automobilima, puni džepi opljačkane love, stanuju u vilama, imaju kuće i stanove u Hrvatskoj, zaposlili svoje do devetog koljena i.... evo takovi krimeni pričaju o socijalnom stanju. Samo na kradeze-ovce mogu ostaviti dobar utisak.

Jedan savjet radite privatno posao ove im.ecile ignorirajte živićete bolje i dulje

Gornji komentar je ispravan ovi likovi ne mogu nikome pomoci osim sebi kamo srece da se nisu ni rodili barem u nasoj zupaniji.

Pitanje za milijun dolara:di je sjaj zupanije nas Sova na ovom sastanku.?sto li ga nije bilo.. Tika taka tika taka

Jedan veliki lazov to je cpvic

Na susjednom portalu naslov Nevenko Barbarić predsjedavao sjednicom

Čović sa županijskim HDZ-om o infrastrukturnim projektima, razvoju cestovnih pravaca i gospodarstva
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari