Glavni cilj ravnopravan položaj Hrvata u BiH

ljubuski.info

Na jučer održanom sastanku u Kotor Varoši Ilija Cvitanović iz HDZ 1990 i Francisko Brdarić iz Hrvatskog bloka su se složili o mogućem potpisivanju sporazuma o političkoj suradnji.

Francisko Brdarić Predsjednik HB izjavio je kako je glavni cilj ravnopravan položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini. Na tom projektu je potrebno stvaranje velike koalicije na čitavom području Bosne i Hercegovine.

Razgovori se vode i s drugim hrvatskim strankama a s nekim strankama je potpisan sporazum. Dva predsjednika i zastupnik u Vijeću naroda Mijo Perkunić složili su se da je teški politički i gospodarski trenutak u kojem se nalazi BiH i hrvatski narod u njoj, te drže kako im je moralna i domoljubna obaveza udružiti sve zdrave, napredne i domoljubne snage, kako bi dali svoj doprinos u naporima popravljanja položaja hrvatskog naroda, a samim tim i ukupne situacija u BiH.

Komentari

To pozdravljam Kotor Varoš Bosanska Gradiška Derventa Modriča Bosanski brod Orašje Žepče Kakanj Bugojno Vitez Konjic Jablanica pustite Široki i Ljubuški

Bolan Ilija idi kod Radončića i potpiši odmah koalicijski sporazum ptice na grani znaju za talove Bakira i Dragančeta

Glavni cilj ravnopravan položaj Hrvata u BiH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari