​Održana promocija 6. generacije Političke akademije HDZ-a BiH

ljubuski.info

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održana je promocija 6. generacije Političke akademije HDZ-a BiH koja je pohađala jednogodišnju izobrazbu "Teorija i praksa politike".

Na svečanosti promocije nazočnima se obratila politička ravnateljica Političke akademije HDZ-a BiH Lidija Bradara, koja se osvrnula na dosadašnji rad i realizirane projekte te je iskoristila priliku zahvaliti se svima onima koji su prepoznali rad Političke akademije HDZ- a BiH i bili potpora u ostvarivanju izvrsnih rezultata.

Nazočnima se obratila i mr. Aleksandra Markić-Boban, ravnateljica Zaklade Hanns Seidel- Ured u Zagrebu, bez čije potpore projekt jednogodišnje izobrazbe Političke akademije HDZ-a BiH ne bi bio izvediv.

Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta iz Republike Hrvatske također je pozdravio nazočne te čestitao uspješnim polaznicima na ostvarenim rezultatima.

U ime polaznika VI. generacije Političke akademije HDZ-a BiH i kao polaznica koja je ostvarila izvrsnost u radu obratila se Ivona Čarapina-Zovko koja je istakla važnost stečenog znanja i novih poznanstava kroz pohađanje jednogodišnje izobrazbe.

Prof. dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH u svom govoru istakao je važnost rada Političke akademije HDZ-a BiH te je čestitao uspješnim polaznicima kazavši kako su oni budućnost HDZ-a BiH.

Na promociji je uručena diploma za 41. uspješnog polaznika 6. generacije Političke akademije HDZ-a BiH. Također, na dan promocije 6. generacije s nastavom je krenula i 7. generacija Političke akademije HDZ-a BiH.

Komentari

akademija parazita

Zar stvarno imamo ovoliko g.madi

Po uzoru na kumrovačku, ovo je akademija budućih parazita druga dragana.

Tate i mame od ovih su prošli Kumrovačku školu

parazitski uhljebizam i renesansa

Ovo su vam buduće krvopije

malo bolje ih uslikajte da znamo s kim imamo posla

​Održana promocija 6. generacije Političke akademije HDZ-a BiH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto