Nakon (sa)hrane u MUP-u nova otužna priča

ljubuski.info

Ministar MUP-a ZHŽ Zdravko Boras iz dana u dan nastavlja sa strategijom zaštite i zahvale za dobro učinjeni, a potom dobro zataškani kriminal.

Nakon fantastično odrađenog Dana policije, koji se pretvorio u Dan žalosti, kada su pogrrebna kola dolazila u MUP, Zdravko Boras je nagradio svoje najbolje pulene za najveća dostignuča u otkrivanju, tj. skrivanju kriminala.

Nakon godinu dana "temeljitih" istražnih radnji Vesne Ćavar, oko nezakonitog izdavanja dozvola za nošenje oružja osobama iz krim miljea, s kojima MUP ZHŽ ima dugogodišnjie odnose, Boras je pohvalio, prvog među inima, Miru Pejića, načelnika PU Grude, protiv kojeg Tužiteljstvo piše optužnicu za navedeno kazneno djelo.

Pohvalnicu dodjeljuje ministar kojem se, za prijevaru, sudi u Hrvatskoj, a u BiH je pod najnovijom istragom za šverc automobilima, kako su ga istražiteljima prijavili svjedoci i sudionici.

Otužna priča koja, pod patronatom HDZ BiH, traje godinama, a svega je svjedok načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić, trebala bi uskoro završiti.

U klupko kriminala uvezan je veliki broj osoba iz vrha stranke, a politika HDZ BiH je učinkovito stvarala izolaciju u institucijama da do procesa istraga uopće ni ne dođe.

Kako reče jedan fratar, Hrvati su zapušten narod koji će nestati, jer mu je organiziranost na niskoj razini. Ako se nešto uskoro ne promijeni...

Komentari

Tko minira auto u Studencima hoće li se to ikada otkriti

sustav nam je pun okorjelih kriminalaca i osova sa fabus diplomama.... sto ocekivati od takvih ?? naj brze rjesenje je njemacka

Drzava di ovi more bit ministar je za hurac

On je odabir Nevenka Barbarića

Povraća mi se od obojice!!!!!

Zalosno je sto ce on biti i buducu ministar Mup-a

šuška se da će svako policijsko auto umjesto tepiha na podovima ugraditi kocku za trotoare.
KUM&KUM

Ku-kluks- klan!!?
Jedino riješenje braćo moja hrvati!!?
Na žalost jedino???

Treba ih obodvoje uhititi i procesuirati za prikrivanje hdz-ovog kriminala u ŽZH.

Kad će odgovoriti na postavljena pitanja?

Sprema se uhidbeni nalog Zdravka Borasa zbog mirovine iz RH.

Uskoro pao je Todorić past će i debeli.

Zako i red za siromašne,država s-p-r-d-a-č-i-n-a za povlaštene, barbarić, lijanovići, borasi, majići. lučići. bratiša. mucići i mnogi drugi na prim. Perica Jurčić menađer godine s falč diplomom,pa to može samo u HERCEGOVINI, Merkelico naša NADO.........

Boru Leku treba pohvalit, sta je sve radio ljudima i ostao nekaznjen, to je stvarno umijece!

Pisite urednice malo o stvarima poput tko je dopustio dolazak Todoricu u Ljubuski i ostalo, primjera radi Grude ga nemaju, u Sirokom radi uzasno slabo i ostalo
Ove teme su postale pomalo dosadne

Ja Todorića i Agrokor na tapet koliko je on zatvorio Ljubuški mali trgovina i koliko je familija raskućio,a okolo svojim uhljebima dilio šakom i kapom povlaštena radna mjesta,automobili,kreditne kartice,mobiteli,stanovi itd.Brzo ga sustigli,i neka je,sad se tresu GAĆE jelde b-a-n-d-o-.

Lako je s Todorićem i onima koji rade s papirima ali ovi što noću miniraju auta ili ih kradu su druga liga

Koja je lisica Nevenko Barbarić on je postavio za ministra čovjeka koji ga nikad neće privesti a ovo u Hrvatskoj je još jedna predstava za napaćeni narod

Da isključiva predstava za narod!Sjetite se samo afere oko Ive Sanadera i tobožnjeg suđenja, pa oko Čačića koji je ubio dvoje nedužnih ljudi Itd,Itd.Pa tko je osuđen i kako žive takvi ljudi.Sve skupa jedna velika farsa, odnosno pljuvanje u obraz običnom malom čovjeku.Ali božija je zadnja a ne ljudska, to je jedina utjeha za malog čovjeka.

Nakon (sa)hrane u MUP-u nova otužna priča

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari