Međunarodni spin kup "Trebižat 2017." i Ribarska večer

ljubuski.info

Udruga športskih ribolovaca "Kravica" Ljubuški organizira Međunarodni Spin Kup - lov pastrve s obale varalicom "Trebižat 2017.".

Spin Kup "Trebižat 2017." će se održati na Spin stazi - izdvojeni dio rijeke Trebižat u Grabovom Vrilu kod ribnjaka, u nedjelju 5. studenog 2017. godine s početkom u 9 sati.

Satnica:

  • 07,30 sati - Dolazak, prijava natjecatelja i izvlačenje pozicija (Caffe bar "JIM3" Vitina);
  • 08,00 sati - Svečano otvaranje, riječ dobrodošlice domaćina i odlazak na stazu;
  • 08,30 sati - Pregled staze i početak natjecanja;
  • 13,00 sati - Završetak natjecanja.

Prijava natjecatelja i sve druge informacije mogu se izvršiti i dobiti kod predsjednika Kreše Paradžika pozivom na broj mobitela 063/820-820. Kotizacija za natjecatelje iznosi 25,00 KM. U cijenu kotizacije uključen je zajednički ručak i piće. Za pobjednike natjecanja osigurane su vrijedne nagrade sponzora !!

Ribarska večer 5. studenog

Ribarska večer u organizaciji Udruge športskih ribolovaca "Kravica" Ljubuški za sve svoje članove biti će upriličena 5. studenog 2017. godine (nedjelja) u svadbenom salonu "Ohio" s početkom u 18. sati. Cijena ulaznice je 25 KM, a ista uključuje večeru i bogatu tombolu s vrijednim nagradama i glazbu uživo.

Broj mjesta za Ribarsku večer je ograničen, a ulaznice je moguće kupiti na prodajnim mjestima do 1. studenog 2017. godine u Caffe bar-u "JIM3" u Vitini i u trgovini ribolovne opreme "Umbro sport" u Ljubuškom (kod Ivana Paponje).

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto