Violetini proizvodi u katarskim trgovinama

ljubuski.info

Visoku kvalitetu Violeta proizvoda prepoznalo je i bogato tržište države Katara, te će se asortiman Violeta proizvoda uskoro moći pronaći na policama trgovina Family Food lanca.

Gore navedenom su prethodili višemjesečni pregovori koji su okončani na obostrano zadovoljstvo.

Violetu je tom prilikom posjetio generalni manadžer Labbaik grupacije koji je obišao pogone proizvodnje te se uvjerio u visoki standard proizvodnje i poslovanja, te je potpisan ugovor o distribuciji čitave palete proizvoda na ovo bogato tržište, stoji u priopćenju iz Violete.

Komentari

Kad je Paloma htjela otvoriti proizvodnju papira u Ljubuškom ali zna se

Imperijalisticki bandit

Bravo za Vijoletu sada će Židov Podić plaće za 20posto neće stavljati na banku ko Todorić.

Ma samo vi dizite bandite i lopove do neba, a jadna sirotinja mora u tudji svit... zašto ne pisete kolike place imaju njihovi radnici? Ne smiju niti reci... Zašto ne pisete kako se obogatio ovaj Gazda? Zašto ne pisete zašto ga zovu Kava ili Šećer bolje reci? Zašto ne pisete da se obogatio na svercu i da je ratni profiter...

Svaka čast na uspjehu firme, ali uvjeti za radnike su katastrofa, od malih plaća, do neplaćenih prekovremenih sati koji su normalna pojava, o pritiscima s "vrha" neću ni govoriti. 80% radnika bi otišlo da nije primorano raditi da bi osigurali egzistenciju.

Moze li mi neko reci koje su plate u Violeti? Svi se zale na plate, a mnostvo ljudi ipak radi. Bolje da rade, nego da ne rade

Puno bolje nego sto svi misle..iz prve ruke info..

Violetini proizvodi u katarskim trgovinama

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari