Sumrak Tužiteljstva ZHŽ, slijedi suspenzija Vesne Ćavar i Mladena Hrstića?

ljubuski.info

Tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije će prioritetno provesti istragu protiv glavne tužiteljice Tužiteljstva ZHŽ Vesne Ćavar, tužitelja Mladena Hrstića i kriminalista u MUP-u Stanislava Nižića Biže.

Prema neslužbenim informacijama biti će pokrenut postupak suspenzije navedenih tužitelja, budući da nisu proveli istražni postupak u predmetu u kojem je glavna zvijezda najveći kriminalac među policajcima i najveći policajac među kriminalcima, pravomoćno osuđeni Miroslav Galić.

Također se doznaje kako su pokušane intervencije u ovom slučaju putem nekoliko osoba u državnim policijskim strukturama. Žalosna je činjenica da glavna tužiteljica Vesna Ćavar svim silama želi, zajedno s tužiteljem Mladenom Hrstižem, zataškati kriminal. Kako se nadaju krivotvorene dokumente legalizirati, samo nebo i tužiteljica Ćavar znaju.

U izradi krivotvorenih dokumenata sudjelovalo je nekoliko osoba iz MUP-a ZHŽ. Prema informaciji sve je zapocelo 2007. godine kada je navodno, prvu krivotvorinu izradio sadašnji predsjednik županijske Skupštine Ante Mišetić Sova, koji je tada bio šef Kadrovske službe MUP-a i to na zahtjev svog tadašnjeg šefa Željka Jukića.

Vec dvije godine od spoznaje o teškom kriminalu krivotvorenja dokumenata, Vesna Ćavar, Mladen Hrstić, ministar Zdravko Boras i sadašnji ravnatelj policije Milan Galić, se bore protiv procusuiranja ovog kriminala. Milan Galić je sve priznao, pa se ocekuje skoro pokretanje njegove smjene od strane Nezavisnog policijskog odbora ZHŽ. Zbog prikrivanja kriminala protiv Milana Galića je podnesena kaznena prijava. Iako je u sukobu interesa, Vesna Ćavar je predmet protiv Milana Galića dodijelila svom tužitelju Bori Čuljku. Međutim, i ovaj predmet ce preuzeti drugo tužiteljstvo u F BiH.

Što sve ovo govori o stanju u Tužiteljstvu ZHŽ, ali i županijskoj politici, jasno je i neupućenima.

Glas naroda

Zašto obitelji odlaze?
Ovi navodi u tekstu je samo mali dio načina funkcioniranja života u našem okruženju što čini veliku moralnu rak ranu u društvu.
Kad tome pridodamo i nezaposlenost, niske plaće i omalovažavanje radnika onda je jedino rješenje odlazak obitelji u uređenije zemlje.
Ostanak samo donosi trošenje energije uzalud...
Hvala ti Dragane.....

bože vas sačuvaj svaki dan isto pišete imate li išta pametnije pišite nekad nešto pozitivno a ne uvjek vam tema mup i tužiteljstvo

Ti bi štitio ove lopove i kriminalce ili si jedan od njih!

Ne znam zasto otvarate ovaj portal kad vas istina toliko smeta?
Za lijepe , uhu drage cuti, usminkane i laznim sjajem obojene vijesti otidite na ljportal... tamo vam je vecina vijesti vezana uz grad , stranku, lokalne politicare normalnom gradaninu ove opcine i zupanije najslicnija losem vicu..

Eeee' moj "dino" očito si dino dok se vrtiš ko' lepuška na guvnu kud vitar puše,pa te nosa tamo-vamo, također je očito da nisi nikada vidio kako kokoš ubija zmiju, skače i po stotinu puta je kljucne u paču dok je ne smanta, i ovdje je to jedini način.
Zato moj "dino" šljem na glavu ima zahebani kokoška...

Dabogda se osebi zabavila staje zla nanjela sa Galicima nevonim ljudima podmecala Boze kaznije dosta je ljudima suza prolila dajoj Boze bolest nek se pati da se sjeti stoje nevinim odobama svjesno cinila da zastiti necije dupe ona je sa Galicima zlocinac

Zlocinacka organizacija je ozbiljno načeta, Dragan Covic ulaze krajnje napore da sve zataska. Hvala svim ljudima koju su pomogli u razbijanju ove zlocinacke ekipe, a najvise hvala jednome.

Tužiteljica da je predmet istrage drugog Tužiteljstva gdje to ima

Krenula je izgleda nova sezona spanske sapunice " Esmeralda " ...
Netko će otvoriti oci a netko zatvoriti ...

"Vesmeralda"

Slusajte sad Vesnu Cavar i Miroslava Galica, tuzitelji vrli

Milan Galić tzv kanac
Je dijete HDZ u kriminalu je cjeli život rimuje
Marijanovic

Sumrak Tužiteljstva ZHŽ, slijedi suspenzija Vesne Ćavar i Mladena Hrstića?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari