Održan 6. Dan dječje radosti u Ljubuškom

ljubuski.info

Na Trgu dr. Franje Tuđmana u Ljubuškom jučer se okupilo mnoštvo djece, njihovih roditelja te učitelja, kako bi uživali u igri i veselom druženju.

Svi oni bili su dio manifestacije "Dan dječje radosti" koju već šestu godinu za redom organizira Dječji svijet Ljubuški u suradnji s Općinom Ljubuški.

Na samom početku programa blagoslov na sve nazočne sazvao je župnik župe Humac fra Ljubo Kurtović, a potom su uslijedila maštovita natjecanja u kojima su sudjelovali brojni vrtići i škole, ne samo iz naše općine, već i iz okolnih mjesta.

Djeca su se zabavljala igrajući živu verziju "Ne ljuti se čovječe", natjecanjem u "Dominama", utrkom skakanja u vrećama, povlačenjem konopa, te nošenjem jaja u žlicama. Najmlađi su uživali u crtanju i slikanju prstićima na velikim površinama na trgu.

Atmosferu su podizali animatori odjeveni u popularne likove iz crtanih filmova : Bumbalu, Slon, Fifi, Pepa Pig i Nindža kornjača ,Miki, Mini, Hello Kitty.

Svim sudionicima su na kraju programa podijeljene zahvalnice, a prigodne nagrade dobili su i pobjednici u raznim natjecanjima.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto