Potvrđena optužnica protiv Zvonimira Houdeka zbog udaranja policajca

ljubuski.info

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije podignutu protiv Zvonimira Houdeka (54) zbog napada na službenu osobu u obavljanju poslova javne sigurnosti.

Ročište radi izjašnjenja o krivnji pred Općinskim sudom u Ljubuškom zakazano je za dan 10. listopada 2017. godine.

Optuženi Zvonimir Houdek se tereti da je 25. srpnja ove godine, dok su ga policijski službenici Policijske uprave Ljubuški službenim vozilom prevozili u službene prostorije PU Ljubuški na daljnje postupanje u vezi prometne nezgode u kojoj je sudjelovao, udario policijskog službenika.

Optuženi je u alkoholiziranom stanju, s koncentracijom alkohola u krvi od 2,26 promila, sjedeći na stražnjem sjedištu vozila u jednom trenutku, zatvorenom šakom udario u glavu i uho policijskog službenika koji se nalazio na suvozačevom mjestu, posljedicom čega je isti zadobio laku tjelesnu ozljedu, navode iz Tužiteljstva ZHŽ-a.

Glas naroda

Zasto suditi covjeku Stoje udario policajca Dali je ucio kako se privodi pijanac sjeo ga Sebi iza leda trebao je dati mu Pistole daga ucmeka nesposobnjakovic

a to oni ćelavi telefondžija

Potvrđena optužnica protiv Zvonimira Houdeka zbog udaranja policajca
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari