Izabrana nova Uprava Sveučilišta u Mostaru

ljubuski.info

Na jučerašnjoj sjednici Senata Sveučilišta u Mostaru izabrani su novi prorektori te visokoobrazovne institucije.

Na mandat od četiri godine na dužnosti prorektora Sveučilišta u Mostaru imenovani su prof. dr. sc. Sanja Bijakšić, prorektorica za međunarodnu suradnju, prof. dr. sc. Ivo Čolak, prorektor za znanost i razvoj, prof. dr. sc. Zdenko Klepić, prorektor za poslovanje, ljudske potencijale i upravljanje kvalitetom, i prof. dr. sc. Vlado Majstorović, prorektor za međusveučilišnu suradnju.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić imenovao je i pomoćnicu rektora za nastavu, studente i pravna pitanja prof. dr. sc. Vesnu Kazazić.

Podsjetimo, u lipnju 2017. Senat Sveučilišta u Mostaru izabrao je prof. dr. sc. Zorana Tomića za rektora ove visokoškolske ustanove, a njegov mandat počeo je s novom akademskom godinom 2017./2018.

Cilj novog vodstva Sveučilišta u Mostaru je tu instituciju podići na još višu razinu, a studentima omogućiti što kvalitetnije obrazovanje.

Marija Medić Bošnjak | Večernji list

Glas naroda

Podigli ste vi cijenu semestra na višu razinu i dobili 20% studenata manje, a cilj vam je satrati fax i sve okrenuti na privatni fakultet LOGOS (dođi, jami, plati) i no sikiriki diploma po želji i to sa prvim drvima koje "DRVOSJEČA" bude razgonio po terenu.
jbš. diplome posla nima ako nisi uknjižen u SKJ=HDZ.

Tomić Klepić i ekipa da nije smiješno bilo bi žalosno ali zna se

dali je rektor tomić od tokara napredovao do rektora-ako je on je ercegovački tito

Ja se iz Vakufa vraćan sa terena, a Klepić i brat mu Miroslav, se šepure po Ljubuškom u odori vojne policije. Imaju obojica crni pojas. (Vakuf im je uži zavičaj).

Braća Klepić primjer HDZ BiH kadrova

Klepići su naša stvarnost ali i Ševe ništa nije kako treba zato mladi iseljavaju

Zoran Tomić..... pa čovječe sjećaš se drugog razreda METALOSTRUGARA( tokara) ja propa tu godinu a ti prođe i posta rektor auuuuuu... svaka časat!! A jesmo wc išarali kukastim križevima aaaa... pa se digla bura oko toga i bilo je umalo da nas neotkriju lude godine REKTORE!!

kako se ne sjećam, aaaa jesi bio tukac za školu Bože sačuvaj, prija metar u gu..cu, nego cenat u glavu...

Čolak i Vlado znaju svoj posao a u struci su i priznati kao i vesna.za ove ostale nemam rijeci....nije bitno ciji su oni kadrovi bitno da njihovi ucenici zavrsavaj fakultete pod kapom jednoga hdz a dobivaju sefovska mista preko drugog sda hdz a. O srednjoj skoli i osnovnoj skoli tih njihovih polaznika dovoljno je reci mi smo ih nekad zvali specijalna skola....tako da je rektor trebao biti Ivo ili Vlado...nakon kvazi znanstvenice dobili smo plagijate od rektora. Nije tom kriv ni jedan hdz nego nas i njihov obraz i karakter i da ne zaboravi i one dvoje novine dnl i vl....dovoljno....kao cinjenicu ovaj portal bi trebao objaviti sljedece istrazivanje sto su oni kojima je bio mentor novi rektor zavrsili gdje kada u koje vrijeme i gdje rade....i sve ce vam biti jasno.nema vam tu struke i pogotovo nema znanosti da ne kazem nauke.....

sve su ovo HDZ [ * neprimjereno * ] i udbaši

Klepić je toliko tražen profesor da ga je i njegova rođena kćer, pored toga što je kod njega polagala ispite, izabrala za mentora na završnom radu. Nije ih sramota

katastrofa sukob interesa
odma treba izvršit lustraciju-ćišćenje vlasti i naroda od udbaša ili je katastrofa sutra već

Narode moj nemojte biti protiv svojih ljudi jesmo li mi hrvati

Mile kako si

Izabrana nova Uprava Sveučilišta u Mostaru
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari