Ultimatum oporbi - morati će reći gdje pripadaju i kojim interesima služe!

ljubuski.info

HDZ 1990 i druge stranke će naprosto morati odlučiti da se ne može sjediti na dvije stolice, i morat će reći gdje pripadaju. Ukoliko im bilo što smeta u okviru HNS-a onda bi se tu trebali boriti i vidjeti šta je tu problem. Ako se sami želite isključiti to je već druga stvar i onda se može postaviti pitanje - zašto to i čemu to - žele li možda služiti nekim drugim opcijama, kazao je visoki dužnosnik HDZ-a BiH Bariša Čolak.

Očigledno je da se pomalo na političkoj sceni u Bosni i Hercegovini pokušava stvarati što bolja startna pozicija za sljedeće izbore, kaže Čolak.

Naravno, legitimno je pravo svake stranke da se opredijeljuje kako želi, ali sigurno da HDZ 1990 i druge stranke će naprosto morati odlučiti da se ne može sjediti na dvije stolice, i morat će reći gdje pripadaju. Ukoliko im bilo što smeta u okviru HNS-a onda bi se tu trebali boriti i vidjeti šta je tu problem. Ne mislim da se mogu bolje izboriti ako su izvan toga. Predsjedništvo ima redovna zasjedanja a oni također mogu u okviru Glavnog vijeća sudjelovati, pojašnjava Čolak.

Čolak ističe da se shodno tome, ako se HDZ 1990 želi sam isključiti postavlja pitanje žele li služiti nekim drugim opcijama.
Do njih je hoće li sudjelovati i koliko će sudjelovati, kao i druge stranke. Ako se sami želite isključiti to je već druga stvar i onda se može postaviti pitanje - zašto to i čemu to - žele li možda služiti nekim drugim opcijama, ali ja ne želim sada nikoga optuživati niti na bilo koji drugi način promišljati nego ovako kao što sam rekao. Dakle, sigurno postoji dovoljno prostora da svaka stranka kaže svoj stav, da se on argumentira i da se dođe do zajedničkog rješenja, kazao je Čolak.

Mišljenja je da su u okviru HNS-a sve odluke donošene konsenzusom.
Uvjeren sam da nijedna odluka do sada na Predsjedništvu HNS-a a jednako tako i na Glavnom vijeću nije donesena tako da je netko nadglasan. Dakle sve je usvojeno konsenzusom, tako da ne vidim u čemu je problem, zaključio je Čolak.

Glas naroda

Bariša kako je Stanko Čolak čujete li se redovno

Prije kradezea u kojoj stranci bi ovaj veliki rvat i domoljub?

Visoko pozicionirani komunista i to u Širokom Brijegu tada Lištici

hdz bb služi Beogradu i Banja luci. ni u kom slučaju ne služe Hrvatima.

Čuli Druga Bariše.

Oporba služi Beogradu a kome ti služiš?

Dodik tisućiti put govori da će Banja Luka i Beograd biti u jednoj državi ako je to partner za Hrvatski put u BiH onda...

drugovi bogamu ko nije sa nama taj je protiv nas
samo je jedna politika partije

ljudi di sad idu naše pare
jeli idu u beograd možda

staces ti udbasu ulimatime davati eno ti stanko colak lasic i ostala ekipa udbe jadni narod zapadne hercegovine tko vas vodi i tkoga drzite na vlasti bilje vam je da vas srbi il muslimane vode bolje bi vam bilo i bolja bi prava imali i vecu demokraciju paticete dok vas ova udba odnosno guba predstavlja hercegovac sam al sam to mjesto prekrizio niti postoi vise ta mene

Ne dirajte mi Colake

Kao de netko malo ukakio

Dijaspora je srusila onu drzavu a svi su izgledi da ce morat i te matastaze unistit dobrom kemoterapijom.

Slavna Hrvatska emigracija zajedno sa dijasporom je slomila kičmu komunistima a morat će pomoći da se kradeze baci na smetljište povijesti. Znamo da ih možemo kupiti za mekinje, toliko smo moćni mi u dijaspori. A te male lopine, skojevci, ulizice trebaju se spremiti za drugo poluvrijeme. Posao nije završen dog komunjare čolak i čović ne budu prošlo žalosno vrijeme.

Barisa Čolak Titov pionir

Ima li itko u HDZ da nije bio u partiji????

A gdje ti pripadaš i kome ti služiš?

Druže Bariša vi ste ti koji ste svojom kadrovskom politikom doveli do velike podjele Hrvata u BiH na one koji imaju sve i one koji nemaju ništa osim iseljavanja

ova tri naroda nastala od tri brata
najprije trebaju naučit sva vremena
osim prošlosti ima sadašnjost i budućnost
civilizirani narodi drugi svijetski rat su zaboravili
a mi pričamo kao da smo samo mi ratovali
oni koji puno pričaju šta je bilo u prošlosti
zavode vas od današnjosti i budućnosti
baš takvi žive od našeg rada i naivnosti
zna se koji su pošteni poslušnisi sromašni i čisti
jel tak il ne tak

Bas tako. Tako Tomo radi o ustasama i partizanima a uhljebit se i neometano drpat i firme upropascavat to je smradezeova taktika.

Posebno značajnu ulogu u Čovićevoj strukturi igra i Bariša Čolak koji je u proteklom razdoblju amortizirao brojne napade unutarstranačkih nezadovoljnika na Čovića i njegove „drugove“. Treba svemu ovome dodati i da Bariša Čolak ima veze s bivšim komunističkim obavještajnim podzemljem, prije svega kako je u rodbinskim odnosima s negdašnjim šefom savezne tajne komunističke policije za Hercegovinu, Stankom Čolakom, koji i danas živi u Beogradu i tko zna kakvu vezu ima u savezništvu „Dodik – Čović“?

Dabogda im se Sjeme Osusilo al ako Bog da Gorece na onome Svjetu na 500 stupnjeva neka gore pokusaju muckati docice im sudnji dan

Ultimatum oporbi - morati će reći gdje pripadaju i kojim interesima služe!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari