Ispravljanje nepravde nanesene braniteljskoj populaciji

ljubuski.info

Nakon dvomjesečne stanke, Dom naroda Parlamenta Federacije BiH zasjeda ovaj tjedan. Na dnevnom redu, uz ostale su i zakoni iz oblasti branitelja.

O radu ovog doma, aktualnom političkom stanju u Federaciji i BiH, ali i medijskim napisima na temu zapošljavanja savjetnika, govorila je Lidija Bradara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH.

Preuranjenom kampanjom i političkim igricama skreće se pozornost javnosti s važnih životnih pitanja. Usvajanjem braniteljskih zakona želimo ispraviti nepravdu nanesenu ovoj populaciji, kazalaje ona.

Na pitanje kako bi ocijenila aktualno političko stanje u Federaciji BiH, kazala je je kako na političko stanje u Federaciji BiH utječe ono što se događa na višoj, kao i nižim razinama vlasti.

Nepostojanje jedinstvenog stava o važnim pitanjima na državnoj razini, kao ni interesa da do istog dođe, nepotrebna potenciranja tzv. nepovjerenja Vijeću ministara BiH, kao i očito nepostojanje konsenzusa s bošnjačkim predstavnicima vezanog uz novi Izborni zakon BiH utječe i na političke odnose u Federaciji, istaknula je predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH.

Očit je i nedostatak međusobnog povjerenja kao i ono, po meni najstrašnije, nedostatak odgovornosti, ali i nikad raniji početak političkih kampanja za predstojeće opće izbore. Previše je posla pred svima, a nekako nas se konstantno uvlači u nepotrebne političke igrice kojima se skreće pozornost s važnih životnih pitanja, kazalaje Bradara.

Večernji list

Komentari

što se ti javljaš sada pred izbore u ime branitelja, kruva ti.
Koga ti predstavljaš "sam se on dojija"...

Napokon pocima realizacija Rezolicije !
Bit ce jos posla da se ta nepravda ispravi !
Prvi plodovi rada i muke nakon 4 godine !

O čemu ti?

Ocemu ti ?
Znaš ti !

Što misliš da će poduzeti oni koji su se branitelja sjetili nakon tri godine mandata? E moj UZB, prodali su vam šuplju. Kao i Helez prije njih. Na žalost.

Samo kad su izbori oni se bore za branitelje.Da ne ser. Vise

Je li ova misli da su branitelji koji nisu ništa dobili totalni i.d.i.o.t.i. registar pod hitno s točnim podacima otkad i koliko tko prima novac na osnovu rata u BiH

Novac nije bog ali je svemoguć

Nije svemoguć! Nemože te podići iz mrtvih! Da je svemoguć onda bogataši nebi nikako umirali. Sada probaj zamisliti da ovi što su na vlasti žive dok im traje bogatstvo, znači vječno. Zar se ne bi odselio?

Meni dajte lovu ja ću moliti za vas, blagosloviti vas i oprostiti vam. Bez mene nećete moći u raj, tko ima lovu teško može doći u raj, sve svoje treba dati u crkvu i tek onda može biti spašen, mi smo odabrani sa nebesa da gradimo velebne dvore, kampuse i crkve a ne da brinemo za duše stada provjerenog. Samo siromasima je otvoreno kraljevstvo nebesko, te dobročinitelju dragančetu i njegovoj kliki. Tako vas ševa ševi a vi to ovčice ne primijetite, zabranjeno je blejati, samo klimajte glavom.

Ispravljanje nepravde nanesene braniteljskoj populaciji

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari