U petak predstavljanje knjige Ivana Vrljića

ljubuski.info

U petak 22. rujna. s početkom u 20 sati, u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom, bit će predstavljena knjiga "Putnik u vremenu" mostarskog profesora i pisca Ivana Vrljića u organizaciji HKD Napredak podružnica Ljubuški.

O knjizi će govoriti recenzentica profesorica Tina Laco i novinar Dragan Marijanović. Književnu večer i predstavljanje knjige svojom glazbenom stavkom upotpunit će učenici Osnovne glazbene škole Ljubuški.

Ivan Vrljić je rođen u Mostaru 1989. godine. Diplomirao je smjer povijest umjetnosti i filozofiju pri Filozofskom fakultetu u Mostaru. Radi kao profesor u Gimnaziji fra Grge Martića i ostalim školama. Kolumnist je na više mostarskih portala. Piše književne kritike, recenzije, osvrte s područja umjetnosti.

Nagrađivan je autor a pjesme su mu prevedene na slovenski i engleski jezik. Jedan je od ponajboljih mladih aforističara regije a sudjelovao je na mnogobrojnim književnim manifestacijama diljem BiH i Republike Hrvatske.

Svoj prvijenac zbirku poezije Putnik u vremenu izdao u nakladi Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne.
Urednica knjige je mostarska književnica Anita Martinac a recenziju na knjigu potpisali su glumica Tina Laco te mostarski književnik Veselin Gatalo.

pogled.ba

Glas naroda

Postovani kolega Ivane ! iskrene cestitke, povodom prezentiranja i izdavanja tvog prvienca ,uradka "Putnik u vremenu!

U petak predstavljanje knjige Ivana Vrljića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari