Održana 80. sjednice Vlade ZHŽ

ljubuski.info

U petak 15. rujna 2017. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 80. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na jučerašnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o dopuni Zakona o zdravstvenoj zaštiti, koji je po skraćenom postupku upućen u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je usvojila Dokument okvirnog proračuna Županije Zapadnohercegovačke 2018. - 2020. s Prijedlogom Zaključka o njegovom usvajanju, te isti uputila Skupštini na znanje.

Također, Vlada je prihvatila Izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke u razdoblju od 1. siječnja do 30. lipnja 2017. godine.

Vlada je donijela:

  • Odluku o donošenju Procjene ugroženosti od požara Županije Zapadnohercegovačke;
  • Odluku o izmjeni Odluke o utrošku sredstava "Tekući prijenosi za program kulture" predviđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2017. godinu
  • Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju osnovice za izračun bruto plaće izabranih dužnosnika, nositelja izvršnih funkcija i savjetnika u institucijama vlasti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe, zaposlenika u školama koje su korisnici Proračuna Županije Zapadnohercegovačke i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke;
  • Rješenje o razrješenju Stegovnog vijeća za provedbu postupaka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj i ostalih uposlenika korisnika Proračuna Županije Zapadnohercegovačke
  • Rješenje o imenovanju Stegovnog vijeća za provedbu postupaka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Vlada je, na osobni zahtjev, razriješila člana Povjerenstva za upravljanje oduzetom imovinom Brunu Miloša, a imenovala Elvisa Šošu za člana navedenog Povjerenstva.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

Daj Bože da je zadnja

Osta Bruno bez 300 maraka naknade

Bruno je tetkica i marioneta kojom upravljaju [ * neprimjereno * ]i i tutekavci.

Jeli raspelo na zidu alibi za ovu družinu ili plašilo ?

Za ovu družinu bi triba glogov kolac ili bar rašeto saranseka.

Održana 80. sjednice Vlade ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari