Javni poziv za dostavljanje prijedloga za investiranje

ljubuski.info

Na temelju članka 2. Pravilnika o načelu i načinu podnošenja prijedloga za investiranje Plana kapitalnih investicija općine Ljubuški, broj 02-28-166/13, općinski načelnik Općine Ljubuški, objavljuje

Javni poziv za dostavljanje prijedloga za investiranje, u cilju ažuriranja Plana kapitalnih investicija općine Ljubuški

Predmet ovoga Javnog poziva je prikupljanje prijedloga za investiranje, u cilju ažuriranja Plana kapitalnih investicija Općine Ljubuški, kako bi se odredili prioriteti općinskih investicija, koje se odnose na organiziranu infrastrukturnu izgradnju, odnosno na poboljšanje tehničke i društvene infrastrukture u narednih pet godina. Glavni nositelj aktivnosti je Povjerenstvo za izradu Plana kapitalnih investicija, koje je imenovalo Općinsko vijeće. Povjerenstvo će izvršiti verifikaciju prispjelih prijedloga, odrediti prioritetne investicijske projekte u skladu s prihvaćenim kriterijima, te pripremiti konačan prijedlog ažuriranog Plana kapitalnih investicija na usvajanje Općinskom vijeću Ljubuški.

Prijedloge za investiranje mogu podnijeti:

  • Građani općine Ljubuški
  • Radna tijela Općinskog vijeća
  • Općinski načelnik
  • Službe za upravu
  • Poduzeća, poduzetnici i druge organizacije
  • Mjesne zajednice
  • Nevladine organizacije

Potencijalni predlagači Obrazac prijedloga za investiranje mogu preuzeti u prostorijama Centra za usluge građanima, u zgradi Općine Ljubuški, Zrinskofrankopanska 71 i na službenoj web stranici www.ljubuski.ba. Sve dodatne informacije možete dobiti u Uredu Općinskog načelnika, kontakt osoba Antonio Radić,na broj telefona 835-546, mobitel: 063/008-535.

Popunjeni Obrasci prijedloga za investiranje dostavljaju se na adresu:
Općina Ljubuški, Povjerenstvo za izradu Plana kapitalnih investicija, Zrinskofrankopanska 71, 88320 Ljubuški.

Rok za podnošenje prijedloga je od 15.09.2017. do 29.09.2017. godine.
Nepotpuni i neblagovremeno podneseni prijedlozi neće se uzimati u razmatranje.


Napomena:

Poveznica za obrazac, navedena na službenoj stranici ljubuski.ba, nije u funkciji, prvo, nije javno dostupna, budući da zahtjeva otvaranje računa na usluzi Dropbox, što vam ne preporučamo budući da navedena poveznica nije u funkciji.

Općinski načelnik | Nevenko Barbarić

Glas naroda

Ja mogu zaposliti tridesetak Ljubušaka pa i više ali neću se nuditi Cajo me zahebo prije desetak godina

Može li se srediti autobusni kolodvor,jedna fontana u parku itd,pozdrav

Ja imam želju investirati u autobuse kupio bi barem 20 komada i prevozio bi na liniji Ljubuski- Stutgard-Frankfurt vrlo povoljno po mome misljenju to je trenutno najbolja investicija

Jabi napravijo javni WC. muški i ženski naravno .Bez novaca pa nekamise narod s-e-r-e u investirane novce i neka vidi HDZ koliko vridi prljavi novac.

Napravio bih besplatno javne zahode jer se narodu sve vise i vise povraća od afera raznoraznih ministara, načelnika, pustih rekla-kazala obećanja, l-opvluka i svega drugog sto prati našu nezaduženu općinu pardon budući grad.
I jedan besplatan parking u užem centru da nas parkovi ne reketiraju na svakom koraku. Pa makar desetak parking mjesta. Mogo bi i načelnik nakon radnog vremena besplatno parkirati bijelog pasata. Slobodno-jer bi na mom parkingu svak bio isti. Bez ijedne konvertibilne marke Vaša Visosti.

Mi o budućnosti, a prijedloge u 2017. ne možemo posati preko emaila.
Strašno

Javni poziv za dostavljanje prijedloga za investiranje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari