Reprezentacija BiH će igrati domaće utakmice u Mostaru i Ljubuškom

ljubuski.info

Trudit se u nadolazećem razdoblju da reprezentacija BiH bude prisutna na što većem dijelu BiH. Moj zadatak će biti da dovedem bh. reprezentaciju u Banja Luku, Ljubuški, Mostar, Cazin i sve druge dvorane koje ispunjavaju uvjete. Ne vidim nijedan razlog da ne bude tako, kazao je novi direktor muške i ženske rukometne reprezentacije BiH Gordan Muzurović.

Na posljednjoj sjednici Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH bivši predsjednik RK Bosna je postavljen na ovu značajnu funkciju, koja će u budućnosti imati znatno veće nadležnosti nego što je bio slučaj ranije.
Pozicija direktora sada ima sasvim drugu ulogu nego dosad, s mnogo širim nadležnostima. Moje mišljenje je da je reprezentacija BiH u ovom trenutku otuđen čimbenik od države. Ona nije ničiji ekskluzivitet, napravit ćemo veliku stvar ukoliko bh. reprezentacija zaigra u dvoranama bez obzira na to u kojem dijelu države se nalazile, mišljenja je Muzurović.

Muzurović je prošlog mjeseca bio povukao kandidaturu za mjesto direktora.
Imao sam dva izbora. Jedan je bio da onako relaksirano budem kritičar cijele situacije koja vlada oko bh. rukometa. Drugi je da se uhvatim posla. Ono što me opredijelilo da promijenim odluku je veliki broj razgovora, gdje nisam bio nimalo nježan. UO je prihvatio sve moje sugestije i prijedloge. Smatram da je reprezentacija osnov RS BiH, ona je za mene svetinja i ogledalo svih nas, ističe Muzurović i dodaje: Trudit ću se svim silama koliko je u mojoj moći da se stvari promijene. Reprezentacija mora biti podignuta na višu razinu, kako u unutarnjem, tako i u vanjskom smislu, kako bismo najzad ostvarili želju da imamo ozbiljnu reprezentaciju. Meni je iskreno dosadilo da na velikim natjecanjima navijam za neke druge države, govori Muzurović.

Jedan od preduvjeta za bolje dane bh. rukometa jeste da se normalizira stanje u RS BiH, koji je, kao što je poznato, opterećen poreznim dugovanjima.
Preduvjet za ove stvari o kojima smo govorili jeste da se riješi problem blokiranog računa. Ja neću ulaziti u to zašto je on blokiran i kako će se odblokirati. Ukoliko se to ne riješi, reprezentacija nema budućnost, tako da apeliram na one koji drže ključeve ovog problema da ne kažnjavaju nevine ljude i reprezentaciju, koja nije kriva za ovu situaciju, izjavio je direktor bh. reprezentacija, kojem će jedan od zadataka biti i formiranje ženske rukometne reprezentacije.

On će u najskorijem roku obaviti razgovore sa svim rukometnim radnicima koji participiraju u BiH.
Tu apsolutno krećemo od nule. Nadam se da ćemo brzo s ljudima koji znaju šta je rukomet zajedničkim snagama odrediti smjernice oko svih ženskih reprezentacija kako bismo došli do pravih rješenja, zaključio je Muzurović.

NN

Komentari

Tko ce navijat za tu reprezentaciju.

Čovjele Božji BiH je naša domovina

zivim u BIH ali domovina je samo jedna a meni BIH to nije

Pa to je onda zacijelo Tung.uzija...

Samo Hrvatska rodjo moj

Za nu. Sto mislis da smo ti svi zemljaci.

Zar je bitno da li ste zemljaci ali svakako istu blanju duvate....

Duvacu manje duvaj pa ces viditi malo dalje od džoksa.Mozda ti onda bude malo jasnija.

navijao bi za bih samo kad bi igrala protiv Turaka

Ne bih ni tad.
To ne bi ni gledao

Ja sam otac sina koji nastupa za BiH u jednom sportu hoću da vas vidim huškači

Bice da ga nije mogao upast u Hrvatsku pa bolje ista nego nista

Reprezentacija BiH će igrati domaće utakmice u Mostaru i Ljubuškom

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto