Enološki skup u Međugorju okupio vrhunske poznavatelje vina

ljubuski.info

Skupina vrhunskih proizvođača vina Žilavke i Blatine ugostila je u Međugorju u Sport centru istinske ljubitelje i vrhunske poznavatelje vina iz cijele regije na enološkom performansu pod nazivom "Blaž 2017.".

Kako je dobro i kvalitetno vino uvijek pratitelj dobre i probrane hrane, tako su i organizatori, hercegovački vinari i vinogradari okupljeni u strukovnu udrugu "Blaž, blatina & žilavka enology", sve posjetitelje obradovali autohtonim i čuvenim hercegovačkim sortama žilavkom i blatinom, uz poseban enološki pristup, ali i specijalitetima koje su pripremili kuhari renomirane "Podravke".

Nogometni as Aljoša Asanović otvorio je ovogodišnju manifestaciju, a u dobrim vinima uživali su brojni sportisti iz Hercegovine, među kojima i Blaž Slišković.

Na manifestaciji su sudjelovale mnogobrojne vinarije i to AG Međugorje (Carska Vina), Vinarija Čitluk, Vina Zadro, Podrumi Andrija, Vinarija Dodig, Vinarija Sivrić, Vinarija Brkić , Vinarija Ostojić, Vinarija Marjanović, Vinarija Škegro, Vinarija Begić, Gentille vinarija, Vinarija Dida, Vinarija Nuić, Dauorson vina, Vinarija Vilinka, Vinarija Buntić, Vinarija Tolj, Vinarija Rubis i Vinarija Matić.

Skup su glazbeno upotpunili Zorica Kondža i klapa "Contra". Doprinos manifestaciji dao je i slikar Anto Mamuša koji je tijekom skupa naslikao beračicu grožđa te je to djelo prodano na aukciji, priopćili su organizatori.

Komentari

Bio sam dobro je bilo ovo je pozitivno u Hercegovini

Tko god ima dvije bačve vinar 20 vinarija 5 zaposlenih sve skupa

Igra li se veceras???

Popijes cetiri razlicite zilavke ne znas gdje si upropastite vi HEPOK adzekani

Jel ovo Barbina manifestacija Hdzekan vinarija?
Narode ovo vi plaćate. Njihova pijančevanja i žderačine

Dali je bio koji pratar da blagoslovi ovu neumjernost u jeliu i picu

Bilo ih je nekoliko

Evo i dalje postoji vinarija citluk a vinariju ljubuski unistise kradeze i bratisa i lucici i nevenko.

Oni su zasadili stotine tisuća loza a naši zapalili Plantažu Vinarija Čitluk radi a u našoj nema šarafa i nitko ne odgovara

Enološki skup u Međugorju okupio vrhunske poznavatelje vina

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari