Gdje se odlažu potrošene reklame?

ljubuski.info

Usputnom čitatelju portala, ali i reklama, na pravcu od Perića crpke prema Međugorju, nije promaklo zapitati se gdje tako brzo nestaju one lijepe potrošene šarene reklame?

Hoće-neće, današnji hodočasnik na brdo Križevac, mora se kadikad malo maknuti od puta, ono radi sebe, i ima stvarno čemu svjedočiti!

Ovaj je papirni otpad bezbrižno odbačen među smrekom i niskim gustim raslinjem. Ovdje će sačekat da opet upeče sunce, a dimne će signale ubrzo primjetiti općinske vlasti, odrijesiti će kesu i pozvat u pomoć kanadere. Naravno, neće zaboraviti javno preuzeti zasluge za taj čin.

Nije valjda pretjerano nadati se kako nadležni inspektori vode brigu o ovome i pripremaju kazne odgovrnima. Željno čekaju sutrašnji radni dan, kako bi banuli na vrata onih s kojima vlasti mešetare oko koncesija za reklame.

Ili će zaključak opet biti, kao i obično, kako treba ugasiti ljubuski.info jer širi negativnu sliku samo njihova Grada!

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Usputni čitatelj reklama

Glas naroda

ovo smeće nevidi kradeze a đemino vidi na privatnoj njiv

sđemo je valjda opozicija elektivno provođenje zakona -bezakonje

Kao prvo deset metara od ceste nebi smjelo biti ništa osim prometnih znakova.Kriminalcima koji postavljaju reklame osjeći ruke a ovima kojisu im dozvolili stući prste.Reklamama se unakazili Hercegovinu i svakodnevno ugrožavate živote vozača i pješaka.Služe jedino za policijske zasjede

Sramotno,svako malo prođem tom dionicom i najgore je na Crnopodu,opet postalo odlagalište!Do kad ćemo ovako biti [ * neprimjereno * ]i?

Parkovi se danas na vijeću zadužuju za milijun maraka
oni će to očistiti
Ha Ha

možda bi i očistili da je cijena željeza veća

Gdje se odlažu potrošene reklame?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari