HDZ 1990: Osvrt na sjednicu Predsjedništva HNS-a

ljubuski.info

HNS je postao ono što ne smije biti - kazao je na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva HNS-a Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990 i upozorio na gušenje prularizma kod Hrvata kroz HNS. On je naglasio i to da nitko neće mjeriti hrvatsvo članova HDZ-a 1990 i da nitko nikada od njih nije izdao niti će izdati niti jedan nacionalni hrvatski interes.

Tijekom rasprave predsjednik Cvitanović upozorio je i na informaciju Glavnog vijeća HNS-a kazavši da je to za HDZ 1990 nelegitimno tijelo jer nikada nije ispoštovalo stranački legitimitet.

Također, je zatražio odgovor zašto je podržano izvješće Tužiteljstva BiH iako je u proteklom dugom razdoblju Tužiteljstvo zbog selektivnih optužbi za ratne zločine prepoznato kao institucija koja radi veliku štetu Hrvatima.

Ne zanima nas HNS u kojem će se razračunavati sa političkim strankama koje imaju različita mišljenja oko pojedinih zakonskih rješenja jer smo uvijek HNS gledali kao krovno nacionalno strateško tijelo, nažalost ni do danas HNS nije došao na tu razinu- zakljuučio je na koncu Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990.

Bez obzira radilo se o Predsjedništvu HNS-a ili bilo kojemu tijelu u kojemu HDZ 1990 ima mogućnost odlučivanja nikada neće izdati hrvatski nacionalni interes, ali niti podržati stranačka upošljavanja, nepotizam, korupciju i ostale vrste kriminala.

Komentari

Hajde Ile ne kaki, neznaš ti s kim se družiš, ali ja ću Ti reći.
Puno ih je u 90-tki kojima je puno demokracije 25 godina, a malo im diktature i ponižavanja 45 godina. To su pokazali na zadnjim izborima, lijepeći plakate Kim Yunga, sjevernokorejskog demokrate, i žaleći što i u nas nije tako.
Samo ti blesaj, ali proći će te to.

velika S e ro nje a on sa SDP om krojio gaće svim "hrvatima". A di vam je PLATFORMA

HDZ1990 nije bio u platformi kad nemaš pojma šuti zbog takvih bez pameti i jesmo u ovakvom jadu...a di ćeš većeg jada od KPJU Čovića.

Njihov pogled na stvarnost u BiH je meni odličan ali rad na terenu jako loš

Ma što se sekiraš bolan Cvitanoviću došao je Ćane Primorac sad će on sve riješti probleme u HNS nova snaga je tu ti si Primorca uvijek hvalio. moj predsjedniče.

Izađi iz hns i gotovo.komu se pravdaš.To su ti glumci u hns znaš koliko njih zanima interes naroda hrvatskog.

Pošteno govoreći, u 90-tki je ostao samo onaj je htio u Platformu. Oni koji nisu htjeli u platformu (izdaju) su izbačeni, počevši od Bože i Damira Ljubića, Merdže i dr.
Vjeka Bakula nije htio u Platformu!!! Ha, ha, ha, ha...

pošteno rečeno ti si Alisa u zemlji čudesa...tebi na znanje, HDZ1990 nije nikad bila u platformi, i na kraju da bi se služio tipkovnicom moraš biti pismen, pošteno govoreći...probaj u Logosu...Nikad nije kasno!!

sve biračke kutije spojit na struju da adeze ne uvalja nevažeće listiće-
oni se boje struje nemaju škole osim ševa i kiseljak

HDZ 1990: Osvrt na sjednicu Predsjedništva HNS-a

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto