Josip Kolak: Cilj mi je postati WBFF PRO

ljubuski.info

Ljubušaku Josipu Kolaku je nastup na velikom sajmu fitnessa i mode WBFF, održanom 25. i 26. kolovoza u Londonu, donio i više nego odlične rezultate.

Plasman u finale

Među 250 natjecatelja iz cijelog svijeta, od Kine, Koreje, Brazila, Amerike…, Josip je bio jedini natjecatelj s Balkana koji se ikada natjecao na spomenutom natjecanju pod hrvatskom zastavom. Naime, u njegovoj kategoriji - fitness model predstavilo se 40 natjecatelja, a on je ostvario plasman u finale i top 10 u svijetu, za što je nagrađen prigodnom medaljom.

Ne skrivajući zadovoljstvo postignutim uspjehom, Josip se oglasio i na svom Facebook profilu, zahvalivši, prije svega, svojoj obitelji na svesrdnoj podršci.
Sretan, uzbuđen i brutalno motiviran, to su samo neki od osjećaja sada…. Želim ovu medalju posvetiti dragom Bogu jer je on moja snaga, svojoj dragoj ženi i obitelji bez koje sigurno ne bih mogao, svojim prijateljima koji su iskrena podrška i svima vama koji ste me podržavali i navijali za mene! Da, ja ovo nisam radio samo za sebe. Da jesam, vjerujte mi, odustao bih kad je postajalo teško, a pripreme su bile brutalno teške. U tim sam trenucima mislio na svoje najbliže i na sve vas koji ste mi podrška. Ne mogu vas iznevjeriti!, napisao je on.

Mukotrpne pripreme

I za Dnevni list Josip je potvrdio kako je sretan zbog ostvarenog rezultata, s obzirom na to da se prvi put pojavio na ovakvom rangu natjecanja, gdje je konkurencija bila jaka i puno iskusnija od njega. Šest mjeseci su, kaže nam, trajale mukotrpne pripreme, bez pratnje trenera te uz oslanjanje na dosadašnje iskustvo.
Bilo je jako teško jer ovo je individualni sport u kojem morate sve sami odraditi. Što se više približava natjecanje, to postaje sve teže, no sve se zaboravi u sekundi kad ostvarite plasman. Onog trenutka kad su mi priopćili da sam ušao u finale top 10 natjecatelja iz cijelog svijeta, pamtit ću čitav život. Ogromna je to motivacija za dalje, budući da je ovaj rezultat potvrda da imam velike predispozicije i talent za ovaj sport. Već u prvom dijelu sljedeće godine imam u planu iduće natjecanje gdje mi je cilj, naravno, osvojiti prvo mjesto i postati WBFF PRO, poručio je Kolak.

Antonela Marinović Musa | Dnevni list

Komentari

Ode Adis u zaborav... Sretno

Adis i Haris su veći level

Hahahhaha hvala prvo bogu al kojem bogu nemoze se sluziti dvojici gospodara tako i u bibliji pise.

Steroidi čda čine ... šta mislite od kud žileeee ... od motike i lopate ... kako da ne.

Anabolički steroidi su prisutni već duže vrijeme u svijetu bodybuildinga. Ukoliko se pitate za pojedince koje viđate u teretani kako su tako brzo došli do isklesanog tijela za koje govore da je prirodno: odgovor je da vjerovatno koriste steroide.

Lako je dok vam je ćaća i baaabaaa, radite nesto, samo ispijate kave i pusete se u teretanama... nek vam je Bog na pomoci

Hahahahhaah a i oni stari mu ko da je boga za muda uvatija nezna se koji je napuvaniji!

Pezic je nula zatebe,svaki ti se misic vidi,nema kralju najjaci si

Svatko tko pije alkohol nista mu nije,poslije dolazi do pogorsanja tijela tako i sa steroidima,nista samo lijepo za oci sve ostalo oaut.Svaka cast decko kad mozes to sve priustiti sebi,sretno.

Dije Lekoo u toj prici pa najjaci je trenutno !

Josip Kolak: Cilj mi je postati WBFF PRO

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto