Tužiteljstvo BiH na rubu propasti!

ljubuski.info

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić danas je održao press konferenciju na kojoj je govorio o stanju pravosuđa i radu Tužiteljstva BiH.
Kada me počnete ignorirati shvatit ću da sam dosadan i da govorim gluposti i da je ono što radim bezvrijedno. Za ovu konferenciju sam se odlučio kasno sinoć, pošto sam jučer popodne saznao šokantne stvari. Ne možete povjerovati da se takve stvari događaju u normalnom društvu i pravosudnom sustavu, izjavio je Mektić.

On je na početku kazao da je ključna dijagnoza katastrofalnog stanja u BiH Tužiteljstvo BiH koje se nalazi na rubu propasti.
To je stvarna dijagnoza i treba ga liječiti. Ako se nešto ne promijeni najbliži smo jednom pravnom sunovratu i pravnoj propasti. Apeliram na sve segmente vlasti u državi, ovo je sve pri kraju što ja radim. Potrebno se ozbiljno pozabaviti vladavinom prava. Pravni sustav u BiH propada i na neki način je već propao. BiH je razvaljena država jer ne postoji vladavina prava. Ja nemam nikakav osobni interes, meni je stalo do pravde u ovoj državi, makar ja bio žrtva te vladavine prava, kazao je Mektić.

Mektić je kazao da se ne može izaći niti iz jedne krize ako ne postoji pravosuđe kao jamac da će biti sankcioniran svatko tko ne dozvoljava da se uspostavi vladavina prava u ovoj državi.
Tužiteljstvo BiH je propalo. Nešto je bilo od Tužiteljstva jedno vrijeme, pa se urušavalo i urušavalo, pa se pokušavalo nešto uraditi, apeliralo se na VSTV, a iz VSTV-a su obećavali da će provjetravati pravosuđe. Ja sam im govorio da od provjetravanja nema ništa, da sve treba promijeniti u Tužiteljstvu BiH, kazao je Mektić.

Ministar sigurnosti BiH je istaknuo da je Tužiteljstvo BiH postalo mjesto gdje se na najgori mogući način prave kombinatorike za lažno prijavljivanje i lažno procesuiranje nekih ljudi.

N1

Glas naroda

Nemoj ih kritizirati Mektiću, zatvoriće oni tebe.

čovjek je potpuno u pravu tužiteljstvo i sud su država u državi i niko im ništa nemože doslovno, tko kontrolira njihov rad kome odgovaraju "Visokom sudskom i tužiteljskom vijeću" sabi sebi

Jadan je narod koji ima ovakav sud i tužiteljstvo i što mu drugo ostaje nego bježati i povesti svu svoju rodbinu.

Bobo povedi nas. Hahaha

Ministre nadju još dva tri. Generala i napravi. Državni prevrat

Tužiteljstvo BiH na rubu propasti!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari