Ljubušaci ispratili ljeto uz glazbu i ugodno druženje

ljubuski.info

Udruga mladih "Agape" pobrinula se da i ove godine u gradski park privuče veliki broj Ljubušaka, kako bi, uz svirku uživo, ispratili još jedno ljeto. Za dobru atmosferu, naime, pobrinuo se "Pacific Bullets", cover bend iz Zadra čiji se repertoar bazira na rockabilly i rock 'n' roll klasicima izvođača kao što su: Elvis Presley, The Beatles, Johnny Cash, Roy Orbison, Buddy Holly…

Uz glazbu i ugodno druženje pod zvjezdanim nebom, za posjetitelje je bio pripremljen i roštilj uz piće, zbog čega se može reći da je pozdrav ljetu upućen sa stilom.

Organizatori su itekako zadovoljni provedbom ovogodišnje manifestacije, samo jedne u nizu, budući da već krajem ljeta startaju pripreme za humanitarnu akciju "Reakcija" i sajam povodom božićnih blagdana, s ciljem prikupljanja pomoći najpotrebnijima u općini Ljubuški.

Podsjetimo, krajem lipnja Agapeovci su organizirali i manifestaciju "Glazbeni vremeplov", kako bi se uz svoje sugrađane prisjetili najvećih glazbenih hitova svih vremena iz različitih glazbenih dekada. Srpanj je pak bio rezerviran za monodramu "Obrana Sokratova", a koju je izveo mostarski glumac Šerif Aljić.

Antonela Marinović Musa | Dnevni list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari