Predstavljen roman "Kutak kod Kralja" Zvonimira Mikulića Đone

ljubuski.info

Gradska vijećnica u Ljubuškom bila je u petak večer ispunjena onima koji su došli upoznati treće Đonino djelo, roman koji prati na zanimljiv način sudbine likova kojima je zajedničko putovanje prema Međugorju.

Već se treći put susrećemo na istom mjestu, sa istim povodom. Kao autor mogu jedino reći kako sam jako zadovoljan i zahvalan svima koji su na bilo koji način sudjelovali i potpomogli izdavanje ovog djela.

Zahvaljujem HKD Napredak Ljubuški i Ivani Barišić, nakladnicima ovog romana, lektoricama Ljilji Marić i Vesni Rakić, recenzentima Mirjani Bošnjak i Borisu Brkiću koji su sa mnom od mog prvog romana, koji me podupiru i prate u mom radu. Zahvaljujem se i Zvonimiru Čuvalu koji je ustupio fotografiju za omot ovog romana, Ljubušaku sa zagrebačkom adresom kojemu je fotografija nešto slično kao meni pisanje romana. Svojim suradnicima zahvaljujem jer su svojim znanjem utkali dio sebe u ovu knjigu učinili boljom i prihvatljivijom čitateljima i na koncu ugodnijom oku.

Zahvaljujem im što su svojom ljubavi prema knjizi i svojim entuzijazmom nadoknadili sve ono što u bogatijim i uređenijim društvima od našeg čine sustav, moć novca, uređeno tržište, desetine tisuće čitatelja. Ipak da ni kod nas nije sve tako crno i da ide u boljem smjeru, dokazuje popis sponzora koji su podržali tiskanje ove knjige i kojih je ovaj put dvostruko više negoli u prošloj. Zahvaljujem glavnom sponzoru Ministarstvu financija ZHŽ, Općini Ljubuški te odgovornim osobama i društvima Agramu d.d. Ljubuški, Croatia osiguranju, Karliku i JP Parkovi doo koji su me podržali." kazao je na predstavljanju svog trećeg romana "Kutak kod Kralja" Zvonimir Mikulić Đono obraćajući se nazočnima.

Djelo su predstavili recenzenti prof. Mirjana Bošnjak i prof. Boris Brkić.

U predstavljanju je sudjelovala prof. Ljilja Marić interpretirajući zanimljive ulomke iz djela, a u glazbenom dijelu programa nastupila je Marta Šaravanja učenica OGŠ Ljubuški. Program je vodila Anamarija Nosić, a organizator promocije je HKD Napredak podružnica Ljubuški.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Svaka čast.

Bravo susjed, svaka čast.

Predstavljen roman "Kutak kod Kralja" Zvonimira Mikulića Đone
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari