Istraživanje kraških vrela na području Hercegovine

ljubuski.info

U razdoblju od 26.8. do 2.9. ove godine, u organizaciji Ronilačkog kluba "Neretva" Mostar, Interventne spasilačke službe Mostar i "Reef" Gorica, održat će se šesti po redu "Balkan Cave Summit".

Sudjelovanje na ovom summitu uzet će najpoznatiji speleoronioci iz BiH, Slovenije, Poljske, Srbije, Hrvatske, Mađarske, Austrije, Švicarske, Italije...

Pored navedenih gostiju, tu je već treću godinu za redom Krzysztof Starnawski iz Poljske, svjetski prvak u ronjenju sa rebreatherom, koji je oduševljen ljepotom hercegovačkih špilja.

Kao i prethodnih godina istraživat će se kraška vrela na području Hercegovine (Crno vrelo, Crno oko, Buna, Bunica, Jasenica, Kajtazovina, Vrioštica...)

Osim ronjenja u prekrasnim kraškim izvorima, organizirat će se i prikazivanje dokumentarnog filma "Balkan Cave Summit Mostar 2016.", koji je urađen u vlastitoj produkciji.

Također, održat će se prezentacije najvećih proizvođača ronilačke opreme, kao i zanimljiva predavanja i radionice sa roniocima i spasiocima svjetskog glasa.

Osim najavljenih sudionika, svoj dolazak su najavili i predstavnici državnih institucija usko vezanih za zaštitu i spašavanje.

Komentari

samo nedajte kriminalcima u politici i elektroprivredi da unište rijeke ko što čine na Sani a krmad drotovska kukavička mlati žene

Pa imaju i . Drootovi. Žene. Dječicu. I. Prebivaliste

volio bih znati gdje i u koliko sati će se ovo odrzati?
Hvala

Istraživanje kraških vrela na području Hercegovine

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari