Izviđač želi oba trofeja

ljubuski.info

Juniorski reprezentativac Crne Gore Vasilije Kaluđerović će u sljedeće dvije sezone nositi dres Izviđača iz Ljubuškog.

Iako je trebao sljedeće sezone biti jedan od mladih igrača koji će dobiti pravu šansu u Lovćenu, Kaluđerović je odlučio promijeniti sredinu i prihvatiti ponudu viceprvaka Bosne i Hercegovine.
Izviđač je klub sa bogatom tradicijom i drago mi je da sam ovdje. Uvjerio sam se u dobre uvjete za rad, čuo sam mnogo toga lijepog o klubu, ali i treneru Silviju Ivandiji i ovdje sam došao da bih napredovao, kazao je na predstavljanju Kaluđerović, koji bi u sljedećem razdoblju, ukoliko zaista napreduje, mogao biti igrač koji već godinama nedostaje seniorskoj reprezentaciji Crne Gore na poziciji srednjeg beka.

Osim njega, u Ljubuški je stigao i Nikola Perović, kadetski i juniorski reprezentativac Srbije, a prije njega došao je i Petar Bubalo, povremeni seniorski reprezentativac naše zemlje.
Cilj Izviđača je opće poznat - prvo mjesto, po mogućnosti oba trofeja - kup i prvenstvo, te ponovni plasman u SEHA ligu. Ciljeve koji su pred nama neće biti lako ispuniti. Konkurenti su ekipe koje su sudjelovale u Ligi za prvaka - Borac, Vogošća i Konjuh, te visočka Bosna, koja se ozbiljno pojačala, kazao je trener Silvio Ivandija.

sport1.ba

Komentari

Volimooooooooo te Ivandijaaaaaaaa

Hvala bogu napokon imamo trenera.

Izviđač želi oba trofeja

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari