Četiri utakmice Skauta na pripremama

"Skauti" u sklopu priprema za predstojeću sezonu na turneji po Hrvatskoj i Sloveniji vrijedno treniraju i igraju unaprijed dogovorene prijateljske utakmice.

Prva utakmica koju su odigrali bila je u Sisku protiv RK Siscia, koja im je ujedno bila dvodnevni domaćin.

Susret je završio pobjedom Izviđača 29:24 (13:11). U pobjedi nad timom iz Siska u redovima Izviđača najefikasniji su bili Miličević sa 5 i Dominiković sa 6 pogodaka.

U idućem susretu protiv RK Moslavina „Skauti“ su pretrpjeli poraz. Naime, domaći rukometaši su pobijedili rezultatom 35:30 (21:16). U ovoj utakmici kod Izviđača bolji od ostalih bio Marko Matić sa 7 postignutih pogodaka.

Vlado Šola
Vlado Šola prati zagrijavanje "Skauta" na početku prijateljske utakmice

Trećeg dan priprema "Skauti" su gostovali u Novo Mestu i odigrali treću prijateljsku utakmice sa rukometašima RK Krka i zabilježili drugu pobjedu rezultatom 26:22 (12:12). Dominiković je postigao pet pogodaka dok je Marko Matić "pospremio" čak deset pogodaka u mrežu domaćih vratara.

Četvrta utakmica protiv RK Merkur završila je porazom "Skauta" i to 28:20 (11:12). Izviđačevi rukometaši su bili u „rezultatskom egalu“ sve do 50. minute kada je na semaforu rezultat glasio 20:20. „Skauti“ do kraja ne postižu nijedan pogodak a domaći u istom periodu postižu osam i uvjerljivo rezultatski pobjeđuju

Do kraja priprema "Skaute" očekuje još 5 utakmica. (RK Slovan, RK Trimo Trebnje i tri utakmice koje će odigrati kao sudionici turnira).

Momčadi se u Sloveniji pridružio i Vlado Šola koji pomaže u radu s vratarima (Kvesiću, Buriću i Buntiću) nastojeći im prenijeti svoje bogato iskustvo i znanje.

Vlado Šola

Povratak ekipe predviđen je 30.8. nakon čega će momčad nastaviti sa treninzima u svojoj dvorani do početka Premijer lige.

Igrači i stručni stožer na pripremama

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari