Županijska Skupština usvojila Zakon o radu

ljubuski.info

Redovna 26. sjednica Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, na prijedlog Predsjednika Kluba HDZ-a Bosne i Hercegovine g. Ivana Leke je odgođena za četvrtak 10. kolovoza 2017. godine s početkom u 12h. Kako je istaknuo predsjednik Kluba HDZ-a Bosne i Hercegovine g. Ivan Leko, razlog odgađanja sjednice Skupštine Županije Zapadnohercegovačke je Zakon o radu koji je potrebno još dodatno usuglasiti.

Nastavak 26. redovne sjednice Skupštine Županije Zapadnohercegovačke, održan je u četvrtak 10. kolovoza 2017. godine s početkom u 12h.

Na nastavku sjednice zastupnici su usvojili Zakon o radu s Amandmanima koji su predloženi od strane Kluba HDZ-a Bosne i Hercegovine i Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Navedeni Amandmani su se odnosili na usuglašavanje s pozitivnim zakonskim propisima, a pojedini Amandmani su bili nomotehničke prirode. Zakon o radu je usvojen uz tri glasa suzdržana: Mirela Čuvalo, Marija Ćeškić i Deni Ćorić. Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi Županije Zapadnohercegovačke, usvojen je uz jedan glas suzdržan Marija Ćeškić.

Zastupnica Erina Lasić je podnijela Amandman na Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o šumama, nakon prihvaćanja Amandmana od strane Vlade Županije Zapadnohercegovačke, navedene izmjene i dopune Zakona su jednoglasno usvojene.

Skupština Županije Zapadnohercegovačke je također jednoglasno usvojila Odluku o očitovanju na Nacrt Zakona o kontroli i ograničenoj uporabi duhana, duhanskih i ostalih proizvoda za pušenje.

Stručna služba Skupštine

Glas naroda

Što će im Zakon o radu kad se radnicima masovno krše prava radnika iz radnih odnosa i radnik ne može ostvariti nijedno svoje zakonsko pravo.

Donose zakone a njihove institucije ih ne sprovode u dijelo!
Sudske presude koje su u korist radnika za vladajuće nisu obvezujuće, udbaška struktura drži konce i uspješno završavaju započeto!
Pametni i radišni dižu sidro i odlaze iz udbaške tvorevine....

a jada velika. pa niste ni prošli poštivali

Županijska Skupština usvojila Zakon o radu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari