Koncert "Sve ove godine" oduševio publiku u Posušju

ljubuski.info

Koncert "Sve ove godine" održan u Posušju i od publike, i od organizatora, i od izvođača ocijenjen je više nego uspješnim. Devet bivših posuških bendova pokazalo je mladima kako se u Posušju nekad sviralo, a one starije vratili su u mladost, a neki od izvođača i posjetitelja barem za jednu noć pomladili su se nekoliko desetljeća.

Corona, Orion, Epicentar, Korg, Predgrađe, Sjena, Crossover, Ručni rad, Infuzija i Maša, priredili su višesatnu zabavu za goste, a prisjetili su se i preminulih posuških glazbenika.

Cilj je bio da svi iziđu i prisjete se bendova koji su tada bili aktivni. Cilj je bio da pokažemo kako je postojala ta rock scena u Posušju i ranije. Cilj je bio da se svi dobro zabave. Cilj je bio dokazati da se mogu proširiti te da u Posušju može biti još bendova, kazala je idejna začetnica ove priče prof. Gabrijela Senjak, a svi ti ciljevi su i ostvareni. Dan nakon koncerta uveliko s epričalo o sljedećem, a neki od bendova najavili su kako će nastaviti s probama.

Sigurno su i u nekim mladima probudili želju za sviranjem, pjevanjem i osnivanjem benda.

Svi izvođači oduševili su publiku, a za neke su se posjetitelji s pravom pitali zašto više ne sviraju, a zabava i razgovor nakon koncerta, te tješenje zbog ponekog promašenog akorda trajali su do dugo u noć.

bljesak.info

Komentari

To je bila glazba uz koju su odrastale pismene i normalne generacije. Ali nema prostora za ovakve dobre stvari jer je ljeto rezervirano za političare i njihove sluge kao i za lokalne revače odane partiji. Žalosti samo činjenica da Veliki Vođa nije poslao izaslanika u liku Borjane The Stone.

Fantastično je bilo...kao i cijelo Posuško lito koje se radi zadnjih godina. A ovi što u svemu pokušavaju napraviti svađu i razdor sa svojim " veleumnim" komentarima bolje bi bilo da tu svoju negativnu energiju preokrenu u pozitivnu i pomognu svima koji se trude oko svih organizacija koje se rade u gradu!

Koncert "Sve ove godine" oduševio publiku u Posušju

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari