Gradi se upravni objekt za vodopad Kravica

ljubuski.info

Slapovi Kravica su u ovogodišnju turističku sezonu ušli s brojnim novinama, koje poboljšavaju ponudu tog hercegovačkog bisera koji iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.

Početkom lipnja slapovi su u potpunosti osvijetljeni LED rasvjetom.

Dio projekta je i upravni objekt koji će se nalaziti na samom ulazu u taj park prirode.

Objekt će služiti za pružanje svih potrebnih informacija turistima i omogućiti nadzor nad slapovima tijekom cijele godine.
Upravni objekt će biti s recepcijom, dva ureda, prodavaonicom karata i sanitarnim čvorom te prolazom koji će voditi do lokacije odakle se pruža pogled na vodopad pojasnio je savjetnik načelnika za gospodarski razvoj Općine Ljubuški, Stanko Musa.

Kako je Musa potvrdio, u oba projekta - Led rasvjetu i upravni objekt, će biti utrošeno 300.000 maraka zahvaljujući sredstvima Federalnog ministarstva okoliša i turizma.
Osigurana sredstva neće biti dovoljna da se u potpunosti okončaju radovi na objektu, pa će se nastaviti radovi iz općinskog proračuna. Odnosno, ostatak sredstava će osigurati Općina Ljubuški i JP Parkovi, koje upravlja vodopadom Kravica, kazao je Musa.

No, prema Musinim riječima time nije završena priča po pitanju poboljšanja uvjeta za turističke posjete, još ima posla koji se treba uraditi, kako bi ovo ljubuško ali i hercegovačko izletište bilo kompletirano.

Radio Ljubuški

Komentari

Sto ne pozvatbarate one barake dole. Rade bez pitke vode a kanalizaciju direk u vodu pustaju. Sram vas bilo, to je razvoj i napredak... Sramota

šta te muči cakani, i ti si protiv razvoja turizma u Ljubuškom. Možda se za te stvari pobriniš kad dođeš na vlast?

Kakav razvoj? Ko aboridzini, molim te...

Tko vrsi radove

Koliko će ko jamit ?!

Naš. Štab pozdravlja svaku mjesalicu ugradjenog betona za dobrobit široki narodni masa. A za radio stanicu. Ljubuski pitanje kad ćete napravit emisiju otvorenog tipa gdje će se moć raspravljat o privrednim. Subjekttima. Ljubuskog a to su Dva FamosS oko. Trgokop. Platnara Autotransport HercegoviNaprijed Vodoprivreda. Vinarija. Automacka Pekara sa kapacitetom pet tona. Hljeba za jedan cas

A i ti ga VASO po kajmaku grebeš komusar galić je dao zadatak drugu iz borbe milenku madunoviću glavnom inspektvoru policije nakon čega je glavni inspektvor već ušemljenom nižću biži ustupio korisne informacije i saznanja koje je godinama akumuliravo u glavu a što nije moglo stati u glavu isti je pohranio u stražnjicu tako da je biža obasut materijom koja baš i ne miriše ali zasad u tomu svemu pluta tako da će do osvijetljavanja gospodarskog kriminala u Ljubuškom doći na način da će zapalit ovo što može vatre dati a ako ćeš prić božijem daru izvoru rijeke platit ćeš ukraznicu nema više trta mrta ministar bizon sve dovodi u stanje naspram njegove dijagnoze.
Vaso izvori i rijeke su njihovi mi ćemo molit Boga za kišu

upravni objekat za skupljanje hadezeovine

Koji li ce tatin sin od ovih na vlasti tu ceskati jaja za milju maraka 8 sati dnevno,iako sumnjam da ce biti samo jedan zaposlen posto je to jako zahtjevan posao.vec vidim dvojicu kako unutra sjede i glume serife,jedan zna njemacki a drugi engleski (barem tako na ševinoj diplomi piše),jedan iz graba a drugi eventualno sa teskere,tajnica normalno da je tu,to je ipak must have ako HDZ nesto gradi.jadnica vjerovatno nece biti iz Udbaskih voda jer treba neku kost dati i ostalom puku tog jadnog grada da bi svi sutili,bili zadovoljni i gledali sa strane kao ovce sto gledaju u auto kad prode pored pasnjaka.kao sto se u Radisicima kaze,".ebi me ako nebude tako"...troje ljudi ce iz te visokoopremljene kucare biti placeno da bi vikali "velkom" i "gudbaj,kom egen"...za godinu dana,na danasnji datum,kad pogledam ovaj komentar i onda povirim preko pulta te ustanove za koordinaciju,i ne nadem bilo kakvu vezu s ovim mojim tekstom gore,tada cu priznati da imam pogresno misljenje o toj nasoj gradskoj upravi.

Gradi se upravni objekt za vodopad Kravica

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto