Policija ZHŽ nabavila ljetne odore

ljubuski.info

Od utorka policijske službenike na području Zapadnohercegovačke županije možete vidjeti u novim odorama.

Policijski pripadnici iz sve četiri policijske uprave iz ZHŽ dobili su nove ljetne uniforme koje je nabavilo Ministarstvo unutarnjih poslova ŽZH vlastitim sredstvima, izjavio je glasnogovornik MUP-a ZHŽ Dražan Bošnjak.

Riječ je o svijetloplavim polo majicama u kojima će policajkama i policajcima biti ugodnije i lakše obavljati svoje dužnosti tijekom vrućih ljetnih dana, a pogotovo u vrijeme ekstremno visokih temperatura kakve trenutačno vladaju.

Na majicama se s prednje strane nalazi mali natpis "POLICIJA" te čin policijskog službenika dok se na lijevom rukavu nalazi grb MUP-a ZHŽ. Na leđima se ističe veliki natpis "POLICIJA".

Osim majica, policija je dobila i nove operativno-taktičke hlače.

bljesak.info

Komentari

a cipale

Nema mjesta sekiraciji za cipelama stižu tzv.šunjalice koje su odabrane prije 11 godina-uputa prije uporabe-obavezno dobro pritegnuti pertle jer pomenute cipele drtektiraju kriminalca i upićuju se u potragu tako noseći sav teret do zlikovca i kriminalca pa tako će najvjerojatnije dogodit da se sva policija sastane u zgradi mup-a u ljubuškom.

Ovu uniformu trebalo je nabaviti u svibnju, a sad je vrijeme za nabavu jesenske uniforme. Vjerojatno, MZO želi uštedjeti sredstva pa će policija i sljedeće ljeto imati uniforme uz uvjet da ljudi ne odluče otići u Njemačku.

Nisuu pogodili nijansu ovih drugih majica.

A jada ti jesu li onom po-sri madunoviću uspjeli išta sašit-ma kakav krojač može od onolike septičke mjere na platno prenijeti.

Sramota bili rekli umro glasnogovornik mupa kad vidi naleta on se javlja nisam njemu molija za pokoj ali jesam da dođe neki normalan i moraln taman i sa manje petokraka ovi se odnji nakrivija ko prigorena bandera

to su trebali dati policajcima pocetkom ljeta u lipnju,a ne u kolovozu,u nas sve kontra.

Policija ZHŽ nabavila ljetne odore

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari