Nova vodovodna mreža i asfaltiranje ceste na Bučinama

ljubuski.info

U novu vodovodnu mrežu i asfaltiranje ceste na području sela Bučine, odnosno dijelu tog sela prema kupalištu Čeveljuša, JP Parkovi doo Ljubuški i općina Ljubuški zajednički su uložili oko 45 000 KM.

Naime, JP Parkovi doo Ljubuški položili su 600 metara cijevi za priključenje na postojeću gradsku vodovodnu mrežu i napravili prekope ispod asfalta za postavljanje vodovodne mreže s obje strane ceste, tako da novih kopanja po novopostavljenom asfaltu neće biti. Rub uz dionicu ceste uz koju su postavljene nove vodovodne cijevi, nasut je pijeskom tako da ne bi dolazilo do odronjavanja asfalta. U kompletnu investiciju tih radova JP Parkovi doo uložilo je oko 10 000 KM. Općina Ljubuški dodala je oko 35 000 KM za asfaltiranje te dionice puta u dužini od 500 metara.

Investicija je urađena na inzistiranje većeg broja građana s tog područja, a kako su za Radio Ljubuški kazali iz JP Parkovi Ljubuški već nekoliko korisnika je uplatilo priključke na novopostavljenu vodovodnu mrežu. Završetkom tih radova gotovo čitavo područje ovog dijela općine dobilo je gradsku vodu, a asfaltiran je i dio ceste koja je posebno „opterećena“ tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

Ipak, završetkom tih radova još uvijek nije kompletirana gradska vodovodna mreža na tom području jer je ostalo položiti još oko 600 metara vodovodnih cijevi i obnoviti oko 600 metara ceste. Međutim, ti radovi su u planu i ne treba sumnjati da će i oni biti realizirani u nekom budućem razdoblju čime bi čitavo naselje Bučine dobilo priključak na gradski vodovod.

Radio Ljubuški

Glas naroda

A struja i telefon znači opet kopanje

ajde bar nema onih barbinih šahtova zbog kojih pola grada ne spava i zbog kojih će se sva cesta propountat

Valjati. ce. vam. novi asfalt. da. možete. brže. bjezat. ili. da Martina Paradzik ne vozi po rupama nanovo radno mjesto SVAKA ti Čast Barbaricu. Tebi i djeci tvojoj ovo Hrvati. nikad zaboravit NECE

ovo je napravljeno samo malo ceste prema Ceveljusi,a ne za Bucine,samo Ceveljusa ima koristi od tog,napravite cijelom selu pa onda recite da je Bucinama napravljeno.

Nova vodovodna mreža i asfaltiranje ceste na Bučinama
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari