Stožer Civilne zaštite ZHŽ podržao kupovinu novih vatrogasnih vozila

ljubuski.info

Na 7. sjednici Županijskog stožera civilne zaštite održanoj u prostorijama Vlade Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu donesena je Odluka o izdvajanju sredstava za sanaciju dijela šteta nastalih prirodnom nepogodom u općinama/gradu u Županiji Zapadnohercegovačkoj, krajem mjeseca travnja ove godine, u iznosu od 60.000,00 KM.

Za sanaciju dijela šteta Općina Ljubuški je izdvojila 250.000,00 KM uz procijenjenu štetu 5 milijuna KM, Grad Široki Brijeg je izdvojio 100.000,00 KM uz procijenjenu štetu 800.000,00 KM, Općina Grude je izdvojila 35.000,00 KM uz procijenjenu štetu u iznosu od 940.000,00 KM, a Općina Posušje je izdvojila 20.000,00 KM uz procijenjenu štetu u iznosu 147.000,00 KM.

Također je na sjednici Stožera podržana inicijativa Uprave civilne zaštite i Vlade Županije Zapadnohercegovačke o kupovini četiri inetrventna vatrogasna vozila, a zapovjednik Stožera Zdenko Ćosić je iznio detalje o načinu kupovine navedenih vozila i pokretanju procedure javne nabave vatrogasnih vozila za sve općine i grad u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Glas naroda

ajde nebili dragi bog vam pamet više prosvitljija

Stožer Civilne zaštite ZHŽ podržao kupovinu novih vatrogasnih vozila
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari