Asfaltiranje ceste Gožulj - Mostarska vrata

ljubuski.info

Prije par dana počeli su radovi na sanaciji odnosno asfaltiranju puta Gožulj - Mostarska vrata. U dva protekla dana završeno je više od pola planiranih radova, a ostalo je asfaltirati još oko 150 metara ceste.

Prema riječima tajnika MZ Ljubuški III i taj dio bit će završen u roku od mjesec do dva dana.

Izuzetno nam je drago da je došao taj dan da se realizira ovaj dugo očekivani projekt. Ostvarenjem ovog projekta odnosno izgradnjom ovog dijela ceste svi građani, ne samo naše Mjesne zajednice Ljubuški III, lakše će prometovali ovom dionicom puta. Ne mogu a da ovom prigodom ne spomenem općinskog načelnika Nevenka Barbarića, predsjednika Općinskog vijeća Tihomira Kvesića, te Stanka Musu i Antonia Radića koji su pripremili svu potrebnu projektnu dokumentaciju kako bi se ovaj projekt okončao i uredno završio po planu i dogovoru sa MZ Ljubuški III. Također, se zahvaljujem nevladinoj organizaciji UNDP koji su značajnim sredstvima zajedno s Općinom Ljubuški sudjelovali u realizaciji ovog projekta. Još jednom veliko hvala svim navedenim iz općinskih vlasti i UNDP-u što su pozitivno odgovorili na naš zahtjev i ispoštovali dogovor između Općine Ljubuški i MZ Ljubuški III, kazao je tajnik MZ Ljubuški III Hasan Mušić.

Mušić je, na kraju razgovora, još jednom zamolio građane za strpljenje do izgradnje i preostalih 150 metara ceste izuzetno značajne za građane te mjesne zajednice.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Eto sad ce se i radar postavit,nema smisla imat cestu bez radara

Jest Hrta zaljubljive prirode. Prije mu Memnunu bila moralna vertikala i uzor, pa poštovana braća Lijanovic i sada Nevenko. Ljubav cvjeta na relaciji HDZ-Gornji grad. Kuku majko draga.

Drago mi je kada novi asfalt vidim bilo gdje,za svaku pohvalu.Samo mi nije jasno zasto se ne stavi novi asfalt od O.Š.Marka Marulica,odnosno od raskrzija/semofora pa do novog kruznog toka,tj. ljekarne Angele,jer je najprometnija ulica i nalazi se u sred grada.Mislim da je vise nego potrebno.Nadam se da ce bit nesto od ovoga.Lijep pozdrav.

Asfaltiranje ceste Gožulj - Mostarska vrata
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari