Objavljen natjecateljski program WHF-a

ljubuski.info

West Herzegowina Fest, koji će se održati od 3. do 5. kolovoza u Širokom Brijegu, nakon selekcije objavio je natjecateljski program i službenu satnicu festivala.

U službeni program festivala selektori West Herzegowina Festa odabrali su od 115 prijavljenih bendova njih deset, od 52 kratka filma 23 te od 142 kratke priče njih 32, priopćili su organizatori.

Glazbeni žiri ove godine čine Saša Antić, pjevač TBF-a, Miljenko Puljić koncert majstor Simfonijskog orkestra Mostar te kritičari Hrvoje Horvat i Zlatko Gall.

Najbolji bend bit će nagrađen snimanjem pjesme u Muzičkom centru Pavarotti te snimanjem spota.

U filmskom žiriju su Dragan Bjelogrlić, beogradski glumac, Đelo Hadžiselimović poznato tv-ime te Dragan Komadina, umjetnički direktor HNK Mostar.

O najboljim kratkim pričama odlučuje žiri kojeg čine hercegovačka književnica Martina Mlinarević Sopta, Tanja Mravak spisateljica iz Sinja te beogradski pisac Đorđe Miketić.

Kao glazbeni gosti prvog dana festivala nastupit će Detour i Jinx, drugog dana nastupit će TBF, a festival će nakon nastupa komičara Željka Pervana i proglašenja najboljih zatvoriti koncert grupe Psihomodo Pop.

West Hercegowina Fest, koji se ove godine održava po 15. put, održat će se na dobro poznatoj lokaciji uz rijeku Lišticu. Ulaz na festivalske večeri je do 20:30 sati slobodan a nakon toga ulaznice će se plaćati po cijeni od 10 KM.

Više informacija na internetskim stranicama (whfest.com) i na Facebook stranicama Festivala (facebook.com/WestHerzegowinaFest).

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari