Ponovno pao novi Zakon o suzbijanju korupcije i organiziranog kriminala

ljubuski.info

Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH s 40 glasova "za", tri suzdržana i 27 protiv nije usvojio predložene izmjene Zakona o suzbijanju korupcije i organiziranog kriminala u FBiH, kojima se predlagalo odgađanje njegove primjene do 1. studenog.

Predsjednik Kluba HDZBiH - HNS-a Jozo Bagarić zahtijevao je pojedinačno glasovanje nakon kojeg je također utvrđen nedovoljan broj glasova za usvajanje navedenog zakonskog rješenja (47 "za", jedan suzdržan i 25 protiv).

Tijekom rasprave predsjednik Kluba SDA Ismet Osmanović istaknuo je da će zastupnici tog kluba podržati zakon uz napomenu da ovo bude zadnji put Vladi FBiH da odgađa primjenu Zakona. Ne možemo donijeti Zakon i tri godine ga prolongirati, dodao je Osmanović.

Odgađanje primjene Zakona nisu podržali zastupnici klubova SDP-a BiH i Demokratske fronte.
Zastupnici ne dajte šansu kriminalcima, koji pljačkaju ovu državu 20 godina, kazao je zastupnik Kluba Demokratske fronte Dževad Adžem.

Zastupnik Kluba SDP-a Damir Mašić izrazio je mišljenje da se svjesno opstruira primjena Zakona, čime je predviđen početak rada posebnih odjela Tužiteljstava i Vrhovnog suda FBiH.

Ovo je četvrti put da Parlament FBiH raspravlja o primjeni navedenog Zakona te je vrijeme da zaživi u Federaciji BiH", zaključio je zastupnik Kluba SDA Mensud Borović.

Glas naroda

Stvarno me čudi što nece da usvoje ovaj zakon.Da se ovo dogodilo u bilo kojoj drugoj državi vec jutros bi bili smjenjeni svi od reda.

Nema od ove drzave nista promjene mogu biti samo nagore u smjeru banana drzavica to jedino odgovara vladajucoj kliki

protiv korupcije jedino metak pomaže

ljudi nemojte pričati bedastoće korupcija je od pamtivjeka juda je isusa izda za novac znači daje korupcija od vajkada i niko je iskorijenit nemere dokje boga i svijeta eto tako

Ponovno pao novi Zakon o suzbijanju korupcije i organiziranog kriminala
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari